ugens kæledyr pet guide

Ugens Kæledyr – Rosa (Uge 33)

Ugens Kæledyr er den lille fine Rosa 💚 Læs med, når Cecilie, Rosas ejer, deler ud af smukke historier om hende – blandt andet den rørende historie om, hvordan Rosa fik hendes navn og mange andre skønne historier 🥰 Du kan læse det hele i denne uges artikel.

Navn på dig: Cecilie
Navn på dit kæledyr: Rosa
Kælenavn: Musling, Lille, Musen, Lille rosen, Nulle
Alder: Hun er 7 måneder gammel, og er født d. 10.01.2023
Køn: Tæve
Race: Hun er en blanding mellem Bichon Havanais og Cavalier King Charles Spaniel
Hvornår fik du hende? Jeg hentede hende lørdag d. 11. marts 2023


Rosas Favoritter

Lyserød
Creme-hvid
Koksgrå
Lysebrun
249,00 kr.449,00 kr.

Er der en speciel betydning bag hendes navn?
Rosa betyder rose på latin, som symboliserer kærlighed, skønhed, fuldkommenhed og genfødsel. Det er lige præcis det, som Rosa giver mig i hverdagen.

Er der en historie bag, hvorfor du fik hende, hvis ja, fortæl gerne?
Det har altid været en kæmpe drøm at få en hund. Lige så snart muligheden kom, skulle Rosa være min. Hun er drømmen der gik i opfyldelse.

Derudover var det Rosa som valgte mig. Der var fire tæver i kuldet, og de tre af dem lagde sig i en klump og viste mig ingen interesse. Rosa kravlede over, lagde sig på min fod, og bed lidt i mit ur, som er et arvestykke fra min morfar, som jeg mistede halvandet år forinden.

Jeg ved med sikkerhed, at det er min morfar, som sendte mig Rosa for at gøre mit liv fuldkommen. Dertil også navnet, og hendes ene kælenavn, som begge betyder genfødsel, fordi en lille del af min morfar blev genfødt i Rosa. Mange af min morfars egenskaber afspejles i Rosa.

Hvad slags temperament har hun?
Rosa er meget mild, altid glad og ekstremt legesyg.

Hvad elsker hun?
Hun elsker at lege, og hun kan aldrig få nok af det. Derudover elsker hun også at få nusset sin mave. Hun er hurtig til at smide sig på ryggen for at få mave-nus.

Hvad er hendes yndlingsmad?
Hun er ekstremt madglad, og absolut ikke kræsen, men hun har en hel speciel kærlighed for jordbær, vandmelon og vådfoder.

Hvad er hendes bedste sider?
Hun er altid ekstremt glad og i godt humør, som smitter alle hun møder. Samtidig er hun utrolig kærlig og omsorgsfuld.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Vi går en tur sammen i et smukt naturområde og nyder hinandens selskab eller ligger og putter sammen på sofaen og nyder den ro, der er omkring os.

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Vores yndlingssted er helt bestemt stranden. Man kan løbe og lege i sandet, og samtidig lige køle af og dyppe poterne i vandet.

Kan hun nogle tricks?
Rosa er ikke så gammel, så vi er stadig i gang med at lære tricks. Dog kan hun allerede en masse såsom sit, dæk, pote, vente, stå, og så går hun aldrig over en vej uden at få kommandoen ’gå’.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Rosa er en rigtig ballademager, og benytter sig altid af muligheden for at lave ballade hvis den er der. Hun er specielt god til at stjæle ting hun ikke må, ødelægge sit legetøj, og at plukke græs, når vi går tur.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
Da hun var lille, havde hun en leg, hvor hun bed fat i badeforhænget og løb så hurtigt hun kunne med det i munden, indtil det ikke kunne komme længere.

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Det må helt bestemt være, da vi hentede hende. Da vi skulle køre hjem, og hun lå i min arme og puttede, mens hun kiggede mig dybt i øjnene.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Hun har hoppet op i vores højbed, mens ingen så det – og spist en masse af de jordbær som var deri.

Hvem er hendes bedste ven?
Rosa er heldig og har rigtig mange skønne venner, men hun har en helt speciel kærlighed til mine forældres hund, Molly, som også er en lille blanding.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Hun er mit et og alt, og betyder hele verden for mig. Hun bringer glæde og liv i hverdagen, og man kan ikke andet end at være glad og i godt humør, når man er sammen med hende. Hun varmer mit hjerte.


Skal dit kæledyr være Ugens Kæledyr?

Skal dit kæledyr blive Ugens Kæledyr, så er der flere måder, hvorpå du kan du deltage. Du kan enten hoppe ind på vores Instagram (IG: petguide.dk) poste et billede på din story af dit kæledyr, tagge os og dele det. Så er du helt automatisk med for ugen.

Bliver du ikke valgt, er du velkommen til at prøve igen ugen efter. Har du ikke sociale medier, kan du sende os en mail på: [email protected] med et billede af dit kæledyr og navnet på den – og du er nu med i udvælgelsen. Den heldige får besked fredag formiddag, og får så sin egen artikel fredag i ugen efter. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger