Ugens Kæledyr – Molly (Uge 41)

Ugens Kæledyr er Molly 💚 Læs med, når hun fortæller, hvordan Molly blev en del af familien, selvom Inger, hendes ejer, længe havde sagt nej 🤭 Du kan også læse, om det seje trick hun kan og mange andre søde historier om hende.

Navn på dig: Inger Lomholt
Navn på dit kæledyr: Molly
Kælenavn: Molsen, Molsy eller Bamse (fordi hun ligner en bamse)
Alder: Født den 14. Maj 2023, så knap 5 mdr.
Køn: Hun
Race: Maltipoo (dværgpuddelfar og maltesermor)
Hvornår fik du hende? Vi hentede hende den 9. Juli i år, hvor hun var 7 uger og 5 dage.

Mollys Favoritter

-15%
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 69,00 kr.. 58,65 kr.
-15%
Original price was: 179,00 kr..Current price is: 179,00 kr.. 152,15 kr.
-15%
Original price was: 119,00 kr..Current price is: 119,00 kr.. 101,15 kr.

Er der en speciel betydning bag hendes navn?
Vi er en stor familie med far, mor og 5 børn, så det var næsten umuligt at blive enig. Molly var mit førstevalg og det blev det!

Er der en historie bag, hvorfor du fik hende, hvis ja, fortæl gerne?
Min søn på 8 har plaget om en hund i ca et år, men jeg har bare konsekvent sagt, at det skulle vi ikke. Så fik han lokket mig til at kigge på hundehvalpe, og så blev jeg helt forelsket og ret hurtigt blev jeg også vild med ideen om en hund.

Valg af race er faktisk inspireret af YouTuber parret Jas og Mika, som også har en maltipoo. Min datter på 8 er nemlig vild med Jas og Mika. Så læste jeg om racen, og kunne konstatere, at det ville være et rigtig godt valg til vores familie.

Hvad slags temperament har han?
Hun er nysgerrig, glad og fræk.

Hvad elsker hun?
Hun elsker godbidder! Hun elsker at træne og lære nye ting. Især hvalpetræning har været et hit. Hun elsker at lege i haven med vores tvillinger på 8, så er der gang i den. Hun elsker alle mennesker og alle hunde ( har respekt for de store dog).

Hvad er hendes yndlingsmad?
Hun elsker at få en bid æble, agurk eller gulerod. Ellers får hun kun sit hvalpefoder, og det spiser hun også med stor glæde

Hvad er hendes bedste sider?
Hun er legesyg, men samtidig meget kærlig. Hun har knyttet sig rigtig meget til os i familien, men især mig, fordi jeg går hjemme.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Jeg elsker at tage hende med i hundelegestue, hvor hun mødes med ca 6 andre hunde i samme størrelse og så er det styret af en hundeadfærdsekspert, så det kommer der rigtig mange gode hundelege ud af og det er så dejligt at se på.

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Vi bor tæt på en stor fodboldklub med mange mange græs baner. Om formiddagen er der sjældent nogen, så bliver hun sluppet løs der og hun løber og løber og løber. Fanger fugle, fjer og blade.

Kan hun nogle tricks?
Hun er generelt rigtig lærenem, så sit, dæk, plads, drej rundt, rul rundt, indkald mm. kan hun. Jeg synes hendes bedste trick er, at hun kan gribe godbidder, når man kaster dem til hende.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Mange!

Den værste er nok, at når vi går tur, så skal hun spise alt. Tyggegummi trådt ned i fliser, små stykker affald, desværre også tabt snus, så når vi går tur skal jeg holde et skarpt øje. Har altid supergode godbidder på mig, sp hvis hun finder noget hun ikke vil give slip på, så kan jeg som regel få det ud ved at bytte til en godbid.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
Min mand satte hegn op rundt om haven et par dage efter at vi havde fået hende. Det brugte han et par lange aftner på – hvorpå Molly blot dagen efter løb lige igennem to pæle. Manden havde ellers ment, at det var tæt nok til, at hun ikke kunne løbe ud. Så dagen efter måtte han lave det om!!

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Mine yndlingsminder er, når hun om natten kommer helt hen tæt på en for at putte.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Det frækkeste hun har gjort, er klart den gang, hun brød igennem hegnet, men ellers synes jeg også hun er lidt fræk, når man kommer ind og finder hende i hendes kurv med en 4-5-6 stykker af vores sko og ligger og “hygger” med dem.

Hvem er hendes bedste ven?
Det er mig, og derefter er det vores tvillinger, dreng + pige, på 8 år.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Molly betyder rigtig meget for mig. Udover mine børn og mand er hun mit et og alt. Hun giver tryghed og ro, og hun er lige det, vi stod og manglede for at gøre familien komplet.


Skal dit kæledyr være Ugens Kæledyr?

Skal dit kæledyr blive Ugens Kæledyr, så er der flere måder, hvorpå du kan du deltage. Du kan enten hoppe ind på vores Instagram (IG: petguide.dk) poste et billede på din story af dit kæledyr, tagge os og dele det. Så er du helt automatisk med for ugen.

Bliver du ikke valgt, er du velkommen til at prøve igen ugen efter. Har du ikke sociale medier, kan du sende os en mail på: [email protected] med et billede af dit kæledyr og navnet på den – og du er nu med i udvælgelsen. Den heldige får besked fredag formiddag, og får så sin egen artikel fredag i ugen efter. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger