Ugens Kæledyr – Milo (Uge 27)

Denne uges Ugens Kæledyr er Milo 💚 Han er meget populær i nabolaget og elsker gåture på stranden og i skoven, hvor han rigtig kan få lov at snuse til alle de spændende dufte. Fortsæt din læsning og læs med, når Milos ejer, Betina, deler ud af skønne historier om ham, som med garanti får smilet frem hos dig.

Navn på dig: Betina Larsen
Navn på dit kæledyr: Milo
Kælenavn: Lille prut, Pub og Hvalpemis
Alder: Milo er 1 1/2 år gammel og født den 09.11.2021.
Køn: Han
Race: Havapoo, som er en blanding af puddel og Bichon Havanais
Hvornår fik du ham? Vi hentede Milo den 4 januar 2022 – længe ventet

Er der en speciel betydning bag hans navn?
Hans navn Milo betyder taknemmelig. Vi føler os meget taknemmelige over, han kom til os at bo.

Er der en historie bag, hvorfor du fik ham hvis ja fortæl?
Jeg er vokset op med katte og har altid elsket deres selvstændighed. Min mand har haft hund i hans liv og da vores katte desværre døde, blev vi enige om at prøve at få en hund.

Vi snakkede meget om det at blive bundet på en anden måde end med katte. Men da vi begge holder meget af at gå i naturen, følte vi, det var helt rigtigt. Milo er med overalt han må komme. Vi rejser gerne med ham og han har aldrig været et problem. Så beslutningen var helt rigtig ❤️

Hvad slags temperament har han?
Han er det sødeste og mest sociale lille væsen. Hans sind er blid, kærlig og meget trofast. Han er min skygge i dagligdagen.

Hvad elsker han?
Bamser! Milo elsker sine bamser. Han skal helst løbe med sin lille elefant eller bamse Bjørn i munden. På gåturene er det fjer – det har aldrig rigtig været pinde. Finder han en fjer, elsker han at gå turen med den i munden. Han er en meget stolt hund og går med hovedet højt og haven mangler ikke fjer…

Hvad er hans yndlingsmad?
Milo elsker kogt kylling. Du kan få ham til at glemme alt omkring sig, hvis vi har kogt kylling.

Hvad er hans bedste sider?
Hans skønne personlighed og at han ALTID er glad. Han er trofast og ens bedste ven for livet. Jeg elsker han er en harmonisk hund.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Leger med bamser og kaster bold i haven / vandet. Vi suser også tit i skoven med vinduet åbent og musik på radioen, hvilket han elsker!

Milo er også en sofa hund, så han ligger gerne på ryggen og bliver nusset på maven. Eller bare ligger helt tæt op af mig og sover. Sammen er vi bedst. ❤️

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Skoven og stranden er de bedste steder for Milo. Han elsker at snuse til de forskellige planter, som skovbunden har og nyder at gå i bækken og løbe ved vandet. Han stor-elsker natur og udeliv. Han trives bedst, når han går uden snor og bare kan stoppe op og snuse til alt på sin vej.

Kan han nogle tricks?
Han kan sit / dæk og indkald.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Milo har set sin far grave hækplanter ned. Han er en god lille hjælper og graver derfor alt op igen 🤪 Han er ikke til at stoppe trods mange forsøg. Men han er nu heller ikke til at stå for.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr:
Vi har så mange søde historier om ham.. hvor skal man næsten starte.

Alt fra hans små kanin hop,hvor han jagter os og tror han er farlig, til han charmerer sig ved de ældre damer op af hækken,så de kommer fast med godbidder og endda julegaver til ham.

Hans første tur ved vandet og ikke havde set bølgen ramme hans små poter og hopper højt op i luften for at lande direkte i vandet.

Når han snyder sin mormor med hans lange tunge og vasker hende i hele hovedet. Han løber helt i ring af glæde over, hun siger nej nej nej Milo. Han giver os så mange sjove oplevelser og små grin i dagligdagen.

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Klart da ventetiden var ovre og vi skulle mod Djursland for at hente ham. Han lå så sødt på et lille rødt tæppe i favnen på min søn. Han slikkede hans hånd næsten hele vejen hjem og kiggede op med de store mørkebrune øjne. Han var tryg og elsket den lille prut.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Milo elsker toiletpapir 🫣 En dag døren stod åben, var han hurtigt – rigtig hurtig. Før man fik set sig om, havde vi toiletpapir i hele huset og en meget glad Milo.

Han kaster også tit sit hjerte til beskidt vasketøj og tager alt fra undertøj, bh’er til strømper med i haven til stor glæde for ham og forbipasserende, da han ikke slipper det bare sådan lige..

Hvem er hendes bedste ven?
Milo har mange venner i vores by – lige fra fætter Buller, Melvin, Albert til David.

David er nok hans bedste ven og er en skøn shihtzu med samme søde sind som Milo. De har altid leget godt og gået mange ture sammen.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Mental overskud i hverdagen, frisk luft, ude og opleve alle årstider. Motion og socialt samvær med mange forskellige mennesker. Han skaber glæde hos os som familie og giver en masse kærlighed. Han fylder vores liv med lykke og glæde, hver dag man kommer hjem – ens hus er aldrig tomt.


Skal dit kæledyr være Ugens Kæledyr?

Skal dit kæledyr blive Ugens Kæledyr, så er der flere måder, hvorpå du kan du deltage. Du kan enten hoppe ind på vores Instagram (IG: petguide.dk) poste et billede på din story af dit kæledyr, tagge os og dele det. Så er du helt automatisk med for ugen.

Bliver du ikke valgt, er du velkommen til at prøve igen ugen efter. Har du ikke sociale medier, kan du sende os en mail på: [email protected] med et billede af dit kæledyr og navnet på den – og du er nu med i udvælgelsen. Den heldige får besked fredag formiddag, og får så sin egen artikel fredag i ugen efter. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger