Ugens Kæledyr – Max (Uge 51)

Ugens Kæledyr er Max 💚 Du kan lære ham meget bedre at kende i dagens artikel, hvor du blandt andet kan læse, hvordan skæbnen ville, at det lige netop blev Max 🥰 Og hvordan julemorgen stod på at skille hele sengen ad, fordi Max havde været i gang fra morgenstunden 🤭

Navn på dig: Gabriele
Navn på dit kæledyr: Silent Dawn Black Max
Kælenavn: Max
Alder: 3 år. Fødselsdag d. 22.07.2020
Køn: Dreng
Race: Engelsk cocker spaniel


Max’ favoritter

-15%
Original price was: 19,00 kr..Current price is: 19,00 kr.. 16,15 kr.
-15%
Original price was: 29,00 kr..Current price is: 29,00 kr.. 24,65 kr.
Orange Sun
Sort
Hunting Green
Ocean Blue
Purple Passion
319,00 kr.429,00 kr.

Hvornår fik du ham?
Vi fik ham under corona (september 2020). Vi havde ønsket os en hund i lang tid, og jeg havde haft flere gennem årene, så pandemien blev kun til vores fordel.

Er der en speciel betydning bag hans navn?
Der er ikke rigtig en betydning. Til at starte med havde det sted, hvor vi skulle have haft en hvalp fra, et krav om, at navnet skulle starte med ”M”. Så Max-navnet kom før selve hunden, fordi vi endte med at hente ham et andet sted fra.

Er der en historie bag, hvorfor du fik ham, hvis ja, fortæl gerne?
Jeg vil nok sige, at han var skæbnebestemt. Jeg vidste, at det skulle være en cocker, men helst ikke en sort (fordi min gamle var en sort cocker). Det var ikke nemt at få en hvalp, da der var lange ventelister (vi stod på flere af dem), så jeg skrev til en kennel i Litauen (hvor jeg kommer oprindeligt fra), og de kunne tilbyde os en hvalp til sommeren 2020.

Den dag, hvor jeg sad i bilen på vej for at se på hvalpen, får jeg en besked fra opdrætteren i Danmark om, at en sort-tan dreng er født, og om vi er interesserede. Så traf jeg beslutningen om at tage hjem til Danmark og møde den kommende “Max” dreng.

Hvad slags temperament har han?
Jeg joker ved at sige, at han nok bliver en teenager for evigt. Han er meget selvstændig, utrolig arbejdsom, sætter grænser og er den mest kærlige dreng.

Hvad elsker han?
At bruge næsen. Så træner vi meget Nose Work, schweiss spor og mantrailing.

Hvad er hans yndlingsmad?
Rå fisk. Ingen tvivl.

Hvad er hans bedste sider?
Max har “sluk og tænd-knapper”. Når vi er ude og træne, er han bare på, men når vi er hjemme, bruger han mest tid på at slappe af og være en rigtig “sofa kartoffel”.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Vi går friske dådyrspor.

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Skov – der er så meget at udforske

Kan han nogle tricks?
Hvis trick var at opsnuse tabte pizzastykker – så ville det være det. Han kan også lave alle mulige twists, slalom mellem benene, og generelt er han super lærenem.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Nogle gange hilser han på gæster lidt for voldsomt – der plejer at være kun to ben på jorden nemlig.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
Da det var morgen juleaften, var Max 6 måneder gammel og ikke helt renlig endnu. Han vækkede os ca. kl. 5 om morgenen, og jeg tænkte, at han sikkert skulle ned og tisse. Max løb rundt i soveværelset og kravlede under sengen. Vores seng er rimelig høj, så Max som hvalp kunne sagtens stå eller sidde under den. På et splitsekund besluttede han at lave nummer to lige under sengen og i midten. Det vil sige, at vi brugte morgenen på at skille sengen ad og gøre rent. Glædelig jul!

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Jeg tror, det var turen hjem, efter vi hentede ham fra opdrætter. I det øjeblik faldt alt i verden på plads.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Han gør det hver dag – stjæler strømper og forventer godbidder for at “give dem væk”. En rigtig gidselsituation.

Hvem er hans bedste ven?
Mig (vil jeg gerne tro). Men jeg ved, at der er konkurrence mellem min svoger og en ven om denne titel. 😀

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Siden jeg var barn, vidste jeg, at jeg ville bruge mest af min tid med dyr. Max vækkede min gamle drøm om at være hundeinstruktør, og det er netop det, vi er på rejse sammen om.


Skal dit kæledyr være Ugens Kæledyr?

Skal dit kæledyr blive Ugens Kæledyr, så er der flere måder, hvorpå du kan du deltage. Du kan enten hoppe ind på vores Instagram (IG: petguide.dk) poste et billede på din story af dit kæledyr, tagge os og dele det. Så er du helt automatisk med for ugen.

Bliver du ikke valgt, er du velkommen til at prøve igen ugen efter. Har du ikke sociale medier, kan du sende os en mail på: [email protected] med et billede af dit kæledyr og navnet på den – og du er nu med i udvælgelsen. Den heldige får besked fredag formiddag, og får så sin egen artikel fredag i ugen efter. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger