Ugens Kæledyr – Marley (Uge 5)

Navn på dig: Kornelia
Navn på dit kæledyr: Marley
Kælenavn: Farlig Marley (fordi han er en bangebuks), krølle, krøltop, krøllebølle
Alder: 27. Februar 2022 og dermed snart 1 år 😍
Køn: Hanhund
Race: F1 cockapoo
Hvornår fik I ham? 23. April 2022

Er der en speciel betydning bag hans navn?
Nej, ikke som sådan – jeg har bare altid været vild med navnet.

Var der en speciel grund til, at det blev netop ham?
Jeg har altid drømt om at få en hund og fandt hurtigt ud af, at en cockapoo var helt ideelt for mig. Jeg fandt kort efter en rigtig god opdrætter, som jeg fulgte længe på Instagram. Da hundemor så fik kuldet med Marley, var det kærlighed ved første blik. Hans smukke farver var slet ikke til at stå for.
Da jeg fik bekræftelse på, at jeg måtte købe lige netop ham, græd jeg af glæde 😅

Hvad slags temperament har han?
Meget energisk og elsker at snakke med andre hunde. Han er dog temmelig genert overfor nye mennesker, når han først møder dem, men bløder hurtigt op.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Putter i sengen og leger fetch.

Hvad elsker han?

  • Sokker!
  • Putte ved sengetid
  • Gåturen hjem til mormor
  • At lege fetch

Hvad er han yndlingsmad?

  • Leverpostej
  • Gulerødder

Hvad er hans bedste sider?

  • Kærlig
  • Legeglad
  • Lærenem
  • Puttetrold

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Gåturen hjem til mormor, langs Vorrevangparken i Aarhus.

Kan han nogle tricks?
Cirkushund/stå på bagben, High-five, sit og dæk.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Hvis han finder en sok, som er faldet på gulvet, så er den ødelagt indenfor et split sekund. Derudover ødelægger han sit legetøj på rekord tid.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr:
Hans første møde med en kat. Katten nåede at komme helt tæt på, før han opdagede den. Da han så fik øje på katten, sprang han op, og ville op i mine arme. Han peb og kunne slet ikke forstå, hvad der skete. Efter en kort stund med piven, så begyndte han hurtigt at gø og spille tough overfor katten. Dette sker hvergang han møde en kat.

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Han var med, da jeg fik studenterhue på og bed som den første “held og lykke” i skyggen på huen.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Spist/ødelagt fjernbetjening til begge apple tv’er..

Hvem er hans bedste ven?
Mig og mormor.

Hvordan har dit kæledyr påvirket dit liv?
Han betyder alt. Jeg fik ham i en svær periode i livet, og den måde han bringer liv og glæde i hjemmet, med ubetinget kærlighed og masser sjov og leg, er helt usammenlignelig. Man kan aldrig være ked af det, sur eller lign. i hans selvskab.

Derudover kan intet sammenlignes med den velkomst, jeg får, når jeg kommer hjem efter en lang arbejdsdag og Marley står klar ved døren med det samme, hopper op på mig og logrer med halen på livet løs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger