Ugens Kæledyr – Luna (Uge 50)

Ugens Kæledyr er den skønne Luna 💚 Hun er en madglad bichon havanais, der elsker at ligge på sofaen med familien. Derudover er hun dejlig forkælet her i december med advents- og kalendergaver 🤭 Du kan lære hende bedre at kende i dagens artikel 🥳

Navn på dig: Sanja
Navn på dit kæledyr: Luna
Kælenavn? Lunski eller “den bette”
Alder: Hun er født i Sulsted i Nordjylland d. 22/4 – 2021
Køn: Ja 🙂 (Tæve)
Race: Bichon Havanais
Hvornår fik du hende? Vi fik Luna hjem lige op til børnenes sommerferie, da hun var 8 uger gammel.

Er der en speciel betydning bag hendes navn?
Nej ikke rigtigt. Mikas (min søn) har valgt navnet og det passer så fint til hende.

Er der en historie bag, hvorfor du fik hende, hvis ja, fortæl gerne?
Jeg havde sparet penge op til en hund i et stykke tid og havde forelsket mig i racen. I mellemtiden havde jeg brugt lang tid på at overtale min mand, Willy. Da det omsider lykkedes efter 5-6 år, fandt jeg en avler og begyndte at inddrage børnene. Vi besøgte Luna to gange, inden vi fik hende hjem. Vi modtog også løbende billeder og vi glædede os SÅ meget til at hente hende!

Hvad slags temperament har hun?
Hun er meget rolig og tålmodig. Hun kan dog finde på at gø af store hunde.

Hvad elsker hun?
Snacks og ost

Hvad er hendes yndlingsmad?
Hun er meget madglad og vi forstår ikke altid, hvorfor hun altid fremstår så sulten. Hun er en nips på 4,7 kg.

Hvad er hendes bedste sider?
Luna er meget kærlig og en rigtig velcrohund – dvs hun følger os overalt. Hun er gerne tilskuer ved toiletbesøg eller sidder og kigger – når især Sanja går i bad.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Så ligger vi på sofaen med et tæppe og ser tv – Luna ligger sig gerne under tæppet og brummer, når hun vil ind under.

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Vi elsker at gå i Hammer Bakker eller på stranden i f.eks. Blokhus

Kan hun nogle tricks?
Sit, dæk, vent, pote.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Hun kan finde på at sidde og gø forenden af køkkenbordet, når hun kunne tænke sig en godbid. Hun ved hvor de står! Hvis det ikke går hurtigt nok, så skraber hun på døren.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
Når Willy kommer hjem fra arbejde, hyler Luna som en ulv, indtil hun får et lille hjørne af et stykke pålæg fra køleskabet. Det er ret sjovt og sødt, men det er altså kun, når det er ham, der kommer hjem.

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Vi sov sammen på en madras i køkkenet, da vi fik hende hjem. Hun var også bange for at køre i bil i starten, nu elsker hun det. Jeg husker, da hun pludselig blev tryg ved bilturene – det var så skønt!

Hvem er hendes bedste ven?
Luna er i en legegruppe med to andre havanesere – de hedder Penny og Lucca og vi mødes ca en gang om måneden, hvor de leger og vi damer snakker 🙂 Meget hyggeligt – vi har mødt hinanden på nettet, da jeg reagerede på et opslag med en, der søgte legekammerate,r da hundene var helt små, og vi ses stadig.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Jeg er så glad for Luna og vil ikke undvære hende i dag. Hun bringer så meget glæde ind i hverdagen for hele familien. Faktisk bliver hun lidt menneskeliggjort nogle gange med adventsgaver, julekalender mm.


Skal dit kæledyr være Ugens Kæledyr?

Skal dit kæledyr blive Ugens Kæledyr, så er der flere måder, hvorpå du kan du deltage. Du kan enten hoppe ind på vores Instagram (IG: petguide.dk) poste et billede på din story af dit kæledyr, tagge os og dele det. Så er du helt automatisk med for ugen.

Bliver du ikke valgt, er du velkommen til at prøve igen ugen efter. Har du ikke sociale medier, kan du sende os en mail på: [email protected] med et billede af dit kæledyr og navnet på den – og du er nu med i udvælgelsen. Den heldige får besked fredag formiddag, og får så sin egen artikel fredag i ugen efter. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger