Ugens Kæledyr – Louis (Uge 23)

I denne uge er det Louis, der er Ugens Kæledyr. Han er en lille blanding af toypuddel og cavalier King Charles spaniel 🥰 Han er meget stor fan af vand, strand og jorden fra potteplanter – upsi! Du kan lære ham meget bedre at kende i denne artikel, når Julie, hans ejer, fortæller mere om ham.

Navn på dig: Julie
Navn på dit kæledyr: Louis
Kælenavn: Louis-badui/lulu-badullu
Alder: Louis er født d. 20/12-22 og er derfor 5,5 måned nu
Køn: Han
Race: 75% toypuddel og 25% cavalier King Charles spaniel
Hvornår fik du ham? Vi fik ham på Valentines day d. 14 februar

Er der en speciel betydning bag hans navn?
Jeg har altid haft en liste med både navne til hanhunde og tæver, og så synes både mig og min kæreste, at Louis var sødt – så ikke rigtigt nogen betydning bag navnet.

Er der en historie bag, hvorfor du fik ham, hvis ja fortæl?
Jeg har gennem hele mit liv ønsket mig en hund og nu var tiden endelig til det, og så skulle det bare være!

Hvad slags temperament har han?
Hans temperament er meget energifyldt. Han ELSKER at snakke med alle mennesker og han er generelt en meget nysgerrig lille hund.

Hvad elsker han?
Han elsker, når vi kaster en bold og generelt vil lege med ham. Og så eeelsker han at få kaninører (med hår på 😂) som snack.

Hvad er hans yndlingsmad?
Som ovennævnt, kaninører og ellers elsker han nærmest alle slags godbidder. Han er dog ikke synderligt interreseret i hans almindelige mad, selvom vi har prøvet en masse forskelligt. Man skal i hvert fald nogle gange fortælle ham, at nu skal han spise, eller kan han godt “glemme det” i løbet af dagen.

Hvad er hans bedste sider?
Han er energifyldt og verdens gladeste lille væsen, når han ser en. Og så ELSKER han at putte hos os oppe i sofaen.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Så ligger vi enten i sofaen og putter og ellers leger vi med en eller anden form for bold, der kan hoppe.

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Vi er meget heldige både at bo tæt på en masse vand og skov, og Louis elsker især at gå tur i skoven, hvor der er en maaaasser af dufte og steder, man kan undersøge 🐶

Kan han nogle tricks?
Vi har gået til hundetræning med ham og der lærte han faktisk rigtig meget. Han kan bl.a. sit, dæk, holde øjenkontakt, vente, slippe ting han har i munden osv.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Han elsker at gå i jorden i vores potteplanter, så lige nu står alle vores planter i lukkede rum eller oppe på små kommoder eller vindueskarme 😳🤦🏼‍♀️ Og så stjæler han alt, hvad han kan komme i nærheden af: sko, havehynder, undertøj, vatrondeller fra toiletspanden, strømper osv osv 😂

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr:
Første gang han fik besøg af en anden hund herhjemme hos os, var han ikke særlig gammel og vi tænkte, at det nok skulle gå fint. Louis vælger så bare at skrige som en gris, da han ser den anden hund. 5 minutter efter gik han dog og snuste hunden i nummi 💩 (andre hunde skal han altid lige se an og 30 sekunder efter nærmest, så er han bare klar til at lege med dem)

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Mit yndlingsminde er svært at udpege, men bliver helt varm om hjertet, når jeg kan se, at han virkelige hygger sig og så elsker jeg, når han søger tryghed hos os og ligger sig op til os i sofaen f.eks.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Puha, han har gjort mange frække ting, trods hans korte liv indtil videre haha. Men alle de gange hvor han bare stikker poterne og snuden ned i potteplanterne og der bare er jord über alles i huset. Derudover har han også fundet ud af, at han lige præcis kan smutte under hegnet i haven, så det har han også prøvet et par gange… 😳

Hvem er hans bedste ven?
Hans bedste ven er alle mennesker, føler jeg 😂

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Louis betyder alt for mig og jeg kan slet ikke forestille mig et liv uden ham. Han giver så meget glæde og grin i hverdagen, og så er han bare tryg i vores selskab, hvilket virkelig føles dejligt (så ved man da, at man gør et eller andet rigtigt) 😇

Louis’ Favoritter


Skal dit kæledyr være Ugens Kæledyr?

Skal dit kæledyr blive Ugens Kæledyr, så er der flere måder, hvorpå du kan du deltage. Du kan enten hoppe ind på vores Instagram (IG: petguide.dk) poste et billede på din story af dit kæledyr, tagge os og dele det. Så er du helt automatisk med for ugen.

Bliver du ikke valgt, er du velkommen til at prøve igen ugen efter. Har du ikke sociale medier, kan du sende os en mail på: [email protected] med et billede af dit kæledyr og navnet på den – og du er nu med i udvælgelsen. Den heldige får besked fredag formiddag, og får så sin egen artikel fredag i ugen efter. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger