Kaya Ugens Kæledyr

Ugens Kæledyr – Kaya (Uge 18)

Navn på dig: Charlotte og Daniel
Navn på dit kæledyr: Kaya
Kælenavn? Vi har nogle lidt mærkelige kælenavne til hende, som opstår, når vi fjoller. For eksempel Snake cop 2000 og DJ Sticky Bearnaise. Vi kalder hende også Pofle og Flufferbutt.
Alder: 1 år, fødselsdag 11. marts.
Køn: Tæve.
Race: Samojede.
Hvornår fik du hende? 9. maj 2022.

Er der en speciel betydning bag hendes navne?
Vi havde en japansk spids ved navn Kota (hanhund) før Kaya. Vi ønskede et navn, som mindede om Kota, som en slags hyldest. Så det starter med K og har to stavelser.

Er der en historie bag, hvorfor du fik hende, hvis ja fortæl?
Efter vores første hund, som vi havde i 10 år, havde vi brug for at slikke vores sår i et par år. Vi måtte bare indse, at vi ikke kan leve uden en dejlig hund i vores liv.

Hvad slags temperament har hun?
Super glad og social. Hun vil hilse på alt og alle; mennesker, hunde, katte, duer og pizzabakker. ALT.

Hvad elsker hun?
Kaya elsker at være ude og opleve nye steder. Hun elsker også vores leg, hvor hun angriber Daniels fødder under dynen. Desuden er hun vild med legeaftaler og at stikke hovedet ud af bilvinduer.

Hvad er hendes yndlingsmad?
Enhver slags godbidder. Endda også naboens kattegodbidder.

Hvad er hendes bedste sider?
Højre! Ej, hun er virkelig mild og rolig, når hun hilser på børn. Det er som om, hun fornemmer, at det er ”menneske-hvalpe”. Kaya er også blevet god til indkald, hvilket er en stor lettelse. Derudover kan hun både være super legesyg, men også være et puttedyr på sofaen.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Tager i hundeskov eller på stranden alle tre.

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Bernstorffsparken, Ishøj strand og Amager hundepark.

Kan hun nogle tricks?
Hun kan snurre rundt, give pote, snudetarget, high five, balancere en godbid på snuden og forhåbentlig mange flere i fremtiden.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Hun angriber dyner. Det er helt klart legetøj, der skal bides i. Hun kan finde på at sætte sig og poope akavede steder, som fx lige foran en glasfacade til en restaurant.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
Da hun var helt lille, dekorerede hun hele hjemmet med toiletpapir. Desuden har hun stamsteder, hvor hun stikker hovedet ind og hilser på starten af en gåtur. Det gælder en specifik frisør, en bar og en tøjbutik. Hun stiller sig op og kalder, dvs. hyler, så medarbejderne kommer ud. De ved, at det er Kaya.

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Første gang hun puttede op af os. Første gang hun stak sit hoved ud af bilvinduet og så virkelig lykkelig ud. Da vi tilfældigvis mødte hendes søster fra samme kuld til hvalpetræning – de blev SÅ glade for at se hinanden og lege sammen.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Kaya har præsteret at poope midt på en gang i en Maxi Zoo. Hun har også engang stjålet en hel bøf direkte af en tallerken.

Hvem er hendes bedste ven?
Hendes søster Nola og hendes gode ven Kahlua!

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Rent praktisk giver Kaya os en sund rutine, da vi skal ud af døren og gå tur. Vi tager flere nye steder hen. Hun er tit årsagen til smil og latter herhjemme, men hun varmer også vores hjerter, når hun vil putte. Det er så dejligt, at der altid er én, der er vildt glad for at se én, når man kommer hjem. Hendes store hvide pels gør, at intet i vores hjem er sort mere, men vi ville på ingen måde ønske at være foruden hendes dejlige pels og ikke mindst hendes kærlighed og fjollerier.

Kayas Favoritter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger