ugens kæledyr pet guide

Ugens Kæledyr – Cesar & Hector (Uge 21)

Denne uges Ugens Kæledyr er ikke bare én – men hele to guldklumper – Hector & Cesar. Du kan lige nu læse mere om Hector & Cesar, når Nanna, deres ejer, fortæller om, hvordan Hector har reddet hendes liv, og hvilke planer der er den lille Cesar, som kun er små 13 uger 🥹 Lær dem meget bedre at kende i denne artikel, når Nanna fortæller meget mere om dem.

Navn på dig: Nanna Marcher
Navn på dine kæledyr:
Kælenavne: Hector og Cesar
Alder: Hector på 17 måneder og Cesar på 13 uger. Hectors fødselsdag er den 09.12.21 og Cesar den 14.02.23.
Køn: Hanhunde med stort H 😉
Race: Eurasiere
Hvornår fik du dem? Hector fik jeg præcis, da han rundede de 8 uger og Cesar 8 uger + 2 dage.

Er der en speciel betydning bag deres navne?
Hector er kronprins af Troja i græsk mytologi, søn af kong Priamos og Hekabe, Og Gaius Julius Cesar/Cæsar var en romersk feltherre og statsmand. Noget i den stil 🫣

Er der en historie bag, hvorfor du fik dem, hvis ja fortæl?
Hector har jeg fået, da han skal være mit 3. Øje / min psykiatrisk Servicehund..
og Cesar som udstillingshund / også familiehund.

Hvad slags temperament har de?
Energiske, legesyge, kloge, stædige, livlige! Tryghedsnarkoman*

Hvad elsker de?
Den mindste elsker legetøj med piv, mens den ældste hader alt, der larmer og piver. Og så elsker de bare ost, kylling, kyllingelever og gåture (de kendte steder) også de nye steder!

Hvad er deres yndlingsmad?
Vi fodrer med Vuffeli og BARF og self godbidder 😉

Hvad er deres bedste sider?
Hector er perfekt til at passe på mig – han er kærlig og omsorgsfuld (hvis man kan det om en hund). Han er god til at løfte mit humør, gøre mig glad og jeg ved altid, hvor jeg har ham.

Cesar er kærlig, omsorgsfuld, nysgerrig, selvstændig, spreder glæde, fis og ballade + ikke mindst god til at drille sin ‘Storebror’ Hector 😅🫣

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Træner, gåture, “massage” / ‘mindfuldness’. Hector danser’ med, når vi hører musik.
Bare ren kærlighedsnus’ afslapning 🥰
Cesar elsker at lege, så vi leger, træner, små gå ture, ‘rutsjebanetur’ / ‘Danser’

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Skoven, skovsøen, Odense Havn og Svanningebakker!

Kan de nogle tricks?
Hector kan give pote -> ( højre/Venstre) på kommando ‘High five’ begge (kommando) ‘Stil op’ (Udstillingsmæssigt..) ‘Ordne klor/slibe klor’ selv (kommando) sidde og dække på (kommando)

Cesar er godt i gang, men indtil videre kan han sidde på kommando og sådan lidt ‘Stil op’.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Begge elsker sokker, sko, og halstørklæder 🫣😅

Fortæl en sjov historie om dine kæledyr
Da Cesar var omkring de 9 uger, gik vi en tur over broen ved Odense Havn, der var langs midten en rist.. Cesar går frem og tilbage og pludseligt sætter hans sig ned og begynder at tisse.. Siger bare, det var godt, der ikke kom nogle sejlende under, for det var da ikke bare lidt, kunne man høre.

Hector derimod har et eller andet, når han render med en sok eller lign. Straks skal han rundt om vores runde bord, og sommetider “piver” han imens (på den legesyge måde), som om han ved, at når jeg løber rundt om her, så jeg svær at fange! Og det er ikke bare engang imellem, han gør det! Men bevidst hvergang han snupper et eller andet! Så er det dét runde bord, der kalder .. 😉

Hvad er dit yndlingsminde med dine kæledyr?
Jeg vil altid huske Hector som den energiske, livlige og frække dreng! Man oplever altid noget nyt, hver dag man er sammen med ham! Og opdager noget nyt, han ‘ligepludselig’ kan 😉 og ham der redder mine dage hver evig eneste dag, time, minutter, sekunder med mere! Han har på en måde været med til at redde mig og mit liv!

Cesar vil huskes som den “lille” kælepot, livlige, frække og den sjoveste knægt!
Han elsker at lege med sin bror (sommetider er det for meget, synes Hector) 😅
Det jeg vil huske, er ‘riste tisset’ den lille knægt på 9 uger, som faktisk tænker så klogt og smart 😅
Han er den dejligste ‘lillebror’ og skønneste basse ligesom Hector 🥰

Hvad er det frækkeste dine kæledyr har gjort?
Hector har stjålet nogle briller og kommet med et ‘brilleglas’ i munden hen til os efter 😧 😅
Og bidt mine såler i stykker, hvad kan jeg mon ikke nævne?

Cesar kan vi ikke nævne så meget om endnu (men mon ikke det kommer) 😅 Indtil videre har han rendt med sokker, såler og sko (7, 9, 13 har han ikke ødelagt noget endnu) 😏

Hvem er deres bedste ven?
Vores 3 katte, min mormor + mormor og ikke mindst os i huset (nogle fugle er også godkendt) 😅😏

Hvad betyder dine kæledyr for dig?
Hector har som sagt været med til at redde mit liv – redde mit jeg.
Han har på en måde lært mig, at jeg kan være mig selv, at jeg lærer at komme ud i den “virkelige” verden “igen” og han styrker også mit selvværd (alle burde have en som Hector).

Cesar hjælper ‘brormand’ og er mega kærlig! På sigt skal jeg vise ham frem i udstillingsringen, og træne også! De her 2 betyder bare alt for mig, de hjælper mig i hverdagen – året rundt! Giver mig altid et smil på læben og et grin 🥰

Det kan ikke beskrives hvor meget jeg holder af dem! Alle burde have en som Hector eller Cesar 🇩🇰🐾


Skal dit kæledyr være Ugens Kæledyr?

Skal dit kæledyr blive Ugens Kæledyr, så er der flere måder, hvorpå du kan du deltage. Du kan enten hoppe ind på vores Instagram (IG: petguide.dk) poste et billede på din story af dit kæledyr, tagge os og dele det. Så er du helt automatisk med for ugen.

Bliver du ikke valgt, er du velkommen til at prøve igen ugen efter. Har du ikke sociale medier, kan du sende os en mail på: [email protected] med et billede af dit kæledyr og navnet på den – og du er nu med i udvælgelsen. Den heldige får besked fredag formiddag, og får så sin egen artikel fredag i ugen efter. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail.

Skriv et svar

Cookie-indstillinger