Ugens Kæledyr - Bertha (Uge 24)

Ugens Kæledyr – Bertha (Uge 24)

Denne uges Ugens Kæledyr er skønne Bertha 💚 Hun er en Cockapoo F1 og hun har speciale i putning og sokke-stjælning. Læs med, når Anna, hendes ejer, deler ud af skønne historier om hende – og hvordan hun bare er sin helt egen.

Navn på dig: Anna Gry Tygesen
Navn på dit kæledyr: Bertha
Kælenavn: Betty
Alder: 9 måneder. Bertha har fødselsdag d. 7/9. Hun har fødselsdag 2 dage før mig, så jeg håbede lidt, at vi kunne have haft fødselsdag samme dag.
Køn: Tæve
Race: Cockapoo f1
Hvornår fik du hende? Vi hentede hende hjem den 2. november.

Er der en speciel betydning bag hendes navn?
Der er ikke ligefrem en speciel betydning bag hendes navn, men da vi var på sommerferie, lige efter min anden hund var død, hørte vi en gammel sang,MM der hedder skønne Bertha, og så bestemte jeg, at hvis vi nogensinde skulle have en ny hund, så skulle den hedde Bertha – og så blev det sådan.

Er der en historie bag, hvorfor du fik hende hvis ja fortæl?
Jeg havde en anden Cockapoo, Svend, der desværre døde i en ulykke i sommerferien sidste år. Og selvom vi havde en anden hund også, en cocker spaniel der hed Otto, så savnede jeg at have en hund der var min hund, og derfor fik vi Bertha.

Hvad slags temperament har hun?
Hun er en meget venlig, legesyg og omsorgsfuld hund. Jeg har svært ved at finde andre sider af hende, fordi jeg bare synes, at hun er den bedste. Men der er da også nogle gange, hvor hun får et lille flip, men det synes jeg bare er mega sødt og sjovt.

Hvad elsker hun?
Hun elsker at lege med sine millioner af bamser, men det kan godt overgås af at blive kløet på maven.

Hvad er hendes yndlingsmad?
Bertha er generelt bare en mega madglad hund, men hun har en stor forkærlighed for frugter som melon og æbler. Og så elsker hun frosne snacks! Når hun skal være alene hjemme, får hun altid en slikkemåtte eller noget tyggelegetøj med vådfoder, makrel eller andet lækkert i.

Hvad er hendes bedste sider?
Alt ved Bertha er helt fantastisk! Jeg elsker især, når hun kommer løbende hen til døren, når jeg kommer hjem fra skole, eller når hun putter med mig i sengen.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Det er mega hyggeligt, når hun hopper op til mig, når jeg vågner om morgenen. Så ligger hun helt tæt og putter med mig. Problemet er bare, at det giver mig lyst til ikke at stå op, jeg kunne nemlig ligge og putte med Bertha hele dagen. Og ellers hygger vi os tit rigtig godt sammen i haven, hvor vi leger og træner forskellige øvelser.

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Det er en hundeskov, der ligger i Frederikshåb Plantage, der elsker hun at være.

Kan hun nogle tricks?
Ja, hun kan sidde, ligge, og give pote. Hun kan næsten rulle rundt, men det kræver ekstra meget og ekstra gode godbidder!

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Hun har ikke så mange, men hun har fået opbygget en lille hobby, hvor hun stjæler sokker fra mit tøjskab. Hvis vi ikke opdager at hun har taget et par, så kommer hun og viser os dem, og efter det så sprinter hun ind under sofaen!

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr?
Hun elsker at ligge inde i de forskellige skabe, vi har i huset, også selvom hun har luksus hundekurve, så overgår skabe simpelthen alt. Men det er ikke hver gang, at vi opdager, at hun er inde i skabet, så nogle gange kommer vi til at lukke lågen til skabet, så render vi rundt og kalder på hende. Nu har vi heldigvis lært, at vi lige tjekker skabet af, inden vi lukker det!

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Det er nok, da hun gik med rundt om juletræet til juleaften, der følte jeg virkelig, at hun var en del af familien.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Det frækkeste Bertha gør, er nok at hoppe op på bordene i huset. Der var en dag, hvor hun hoppede op på vores havebord, og stjal en helt pakke pølser.

Hvem er hendes bedste ven?
Hendes bedste ven er hendes søster Molly, som vi er så heldige at have kontakt med. De to er nogle værre krudtugler, når de leger sammen!

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Bertha betyder rigtig meget for mig i min hverdag. Jeg kan slet ikke forstille mig et liv uden at have hende.

I starten var jeg lidt nervøs for, om hun bare blev en erstatning for min anden hund, men hun er heldigvis sin helt egen med sin helt egen personlighed, og jeg elsker hende lige som hun er!

Berthas Favoritter


Skal dit kæledyr være Ugens Kæledyr?

Skal dit kæledyr blive Ugens Kæledyr, så er der flere måder, hvorpå du kan du deltage. Du kan enten hoppe ind på vores Instagram (IG: petguide.dk) poste et billede på din story af dit kæledyr, tagge os og dele det. Så er du helt automatisk med for ugen.

Bliver du ikke valgt, er du velkommen til at prøve igen ugen efter. Har du ikke sociale medier, kan du sende os en mail på: [email protected] med et billede af dit kæledyr og navnet på den – og du er nu med i udvælgelsen. Den heldige får besked fredag formiddag, og får så sin egen artikel fredag i ugen efter. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger