Ugens Kæledyr – Balou (Uge 6)

Navn på dig: Trine
Navn på dit kæledyr: Balou
Kælenavn: Balousen, Balousen Musen, Mr. Balou, Fisen, Fisen Mathiesen, Majsfod og mange flere.
Alder: Balou er 4 år og 10 måneder. Han har fødselsdag d. 14. april
Køn: Hanhund
Race: Alaskan Malamute/Labrador
Hvornår fik I ham? Da han var otte uger gammel

Er der en speciel betydning bag hans navn?
Balou havde allerede fået sit navn, da vi besøgte ham første gang. Både ham og hans to søskende var opkaldt efter Disney figurer. Vi blev hurtigt enige om, at han fortsat skulle hedder Balou, da han lignede en lille, sort, buttet bjørn 🐻

Er der en historie bag, hvorfor I fik ham, hvis ja fortæl?
Vi har begge altid ønsket os hund og var derfor ude at kigge på forskellige hunderacer. Vi havde egentlig aftalt, at vi KUN kiggede, men da vi mødte Balou, var vi solgt fra første øjeblik.

Var der en speciel grund til, at det blev netop ham?
Se på ham 😍

Hvad slags temperament har han?
Balou er generelt meget rolig og er god til at tilpasse sig sine omgivelser. Han er meget kærlig og vil oftest gerne være tæt på sine mennesker.

Hvad elsker han?
Balou elsker sin vaskebjørnsbamse, gåture, bilture, at løbe frit, at bade i havet, at få nye bamser/nyt legetøj, at få snacks, at putte, at få nusset ører, at blive kløet på bagenden og at spise.

Hvad er hans yndlingsmad?
Laks, vaniljeis, leverpostej og alle former for godbidder.

Hvad er hans bedste sider?
Balou er meget tålmodig, kærlig, rolig og omsorgsfuld.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Går lange ture, bader i havet, leger eller ligger på sofaen.

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Ture ved Vesterhavet er altid et stort hit. Derudover generelt steder, hvor der er mulighed for at han kan løbe frit.

Kan han nogle tricks?
Balou kan sidde, dække, blive, give mys på kinden, give pote, balancere med en godbid på næsen og gø på kommando.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Han vækker altid sin mor i weekenden, frem for sin far (andre i husstanden ser dog ikke dette som en uvane). Han kravler ind under sofaen for at sove og ender altid med at sidde fast, så sofaen skal løftes, for at han kan komme fri. Han ødelægger alle nye tøjdyr, på nær sin vaskebjørnsbamse, som han får ny af, når den gamle er for slidt.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
En dag på gåtur gik Balou med lang line og gik ind i en tilfældig indkørsel. Da vi kom hen til indkørslen, så vi, at Balou havde lagt sig ind i bagagerummet af den bil, der holdt parkeret i indkørslen. Han var klar til køretur! 🚙

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Det er svært at skulle vælge ét yndlingsminde, men jeg husker tydeligt den dag, vi skulle hente ham hjem. Derudover er der et hav af dejlige minder med ham, hvor han både er god, kærlig, sjov og skør.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
En nytårsaften da appetizers (rugbrødschips med purløgscreme og laks) til Dronningens nytårstale var sat på sofabordet, valgte Balou at spise det i en så høj fart, at der kun var to intakte stykker tilbage, før han blev stoppet. Derudover har Balou som teenager ødelagt vores sofa, som vi stadig den dag i dag forsøger at camouflere med et tæppe 😅

Hvem er hans bedste ven?
Alle velkendte mennesker og hunde samt hans vaskebjørnsbamse.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Balou betyder alt og han er verdens bedste kammerat. Balou har påvirket mit liv på den måde, at jeg aldrig er alene. Han giver mig ro, tryghed og har en fantastisk evne til at fornemme mit humør, som han tilpasser sig uden problemer.

Han er den mest omsorgsfulde hund, som giver de bedste krammere, når man vågner om morgenen og når man har været ude af huset i alt mellem otte minutter og otte timer. Selvom han konstant fælder for ti hunde og til tider er en ballademager, så bidrager Balou med så meget kærlighed og glæde hver eneste dag, som jeg aldrig vil være foruden ❤️

Skriv et svar

Cookie-indstillinger