Ugens Kæledyr – Agnes (uge 46)

Ugens Kæledyr er Agnes 💚 Lær hende bedre at kende i dagens artikel, hvor Mia, hendes ejer, deler ud af skønne historier om hende – og hvordan hun charmerer alle på hendes vej. Og når ja, så kan du også læse, hvordan Mia pludselig opdagede, at der var en jagthund hund gemt i Agnes.

Navn på dig: Mia
Navn på dit kæledyr : Agnes
Kælenavn? Agnes Ragnarok, Ragnes, Hende med pelsen, A, bette pigen og mange mange flere 😉
Alder: Agnes er 3 år!!? Hvordan er tiden lige gået så stærkt? Hun har fødselsdag d. 3. September og er fra 2020
Køn: Lækker lille tæve
Race: Bichon Havanais
Hvornår fik du hende? Agnes flyttede ind hos os d. 31/10-2020

Er der en speciel betydning bag hendes navn?
Hun er opkaldt efter nulevende moster Agens

Er der en historie bag, hvorfor du fik hende, hvis ja, fortæl gerne?
Jeg har altid været helt vildt forelsket i racen, og vi var begge enige om at den passede godt ind i vores liv. Jeg (Mia) har haft mange hunde igennem min barndom og jeg savnede virkelig en bedste hundeven i mit liv. En dag var vi så heldige at baby Agnes blev vores lille nye bedste ven.

Hvad slags temperament har hun?
Stille og rolig, mild, verdens skønneste.

Hvad elsker hun?
Agnes elsker udelivet. Det fedeste er vores ture til vandet. Her bruger hun bare alt tid på at snuse rundt og have utallige zoomies 😉

Hvad er hendes yndlingsmad?
Kyllingesnacks of course! Men hun er dælme også vild med rød peber, blomkål og græskar… en lille grøntsagshund

Hvad er hendes bedste sider?
Hendes dejlige temperament, hendes gå på mod og at hun bare altid er klar på nye eventyr <3

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Gåture i naturen efterfulgt af leg og nus – og vores dejlige rejseeventyr.

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Havnefronten i Aalborg.

Kan hun nogle tricks?
Hendes bedste trick er nok at vinke 😉 Men hun har mange gode i ærmet 😉

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Hun er verdens mester i at tigge. Bedsteforældre er gode til at fodre ved bordet. Men hun ved så også godt, hvor og hvornår hun skal tigge, så hun gør det ikke ved os, haha!

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
Hun er åbenbart en god jagthund, for en gang satte vi hende fri på en gåtur i en skov og så skal jeg ellers love for at fanden tog fat i hende! Hun jagtede spor i vildskab og vi rendte efter hende i over en time.. Til sidst fandt hun dog heldigvis os igen 😉 Så måske vi skal til at gå mere spor med hende haha!

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Vores skiferie! Helt igennem fantastisk at have vores bette pige med på ski! Hun elsker sne! Hun løb ved siden af os på langrend og havde en fest <3 Ej men altså det skal vi igen!

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Uha, den er svær. Hun kan godt finde på at drille ved at stjæle en sok, man kommer til at smide og så vil hun gerne lege fangeleg 😉

Hvem er hendes bedste ven?
Moster Ida <3

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Ubeskriveligt. Det bedste der er sket! Mit lille hjerte <3 Hun er min tro følgesvend! Mine venner ved godt, at hvis jeg kommer, jamen så kommer Agnes også <3 og hun charmer alle på sin vej. Man kan ikke andet end at elske hende!


Skal dit kæledyr være Ugens Kæledyr?

Skal dit kæledyr blive Ugens Kæledyr, så er der flere måder, hvorpå du kan du deltage. Du kan enten hoppe ind på vores Instagram (IG: petguide.dk) poste et billede på din story af dit kæledyr, tagge os og dele det. Så er du helt automatisk med for ugen.

Bliver du ikke valgt, er du velkommen til at prøve igen ugen efter. Har du ikke sociale medier, kan du sende os en mail på: [email protected] med et billede af dit kæledyr og navnet på den – og du er nu med i udvælgelsen. Den heldige får besked fredag formiddag, og får så sin egen artikel fredag i ugen efter. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail.

Skriv et svar

Cookie-indstillinger