Oplev dyrelivet fra din egen have!

I Danmark har vi ikke blot en fantastisk natur – vi har også et rigtig fint dyreliv, som du kan opleve, hvis du tager dig tiden til og er tålmodig. Vilde dyr er generte og derfor kommer de altså ikke, når du er i haven og leger med din hund, eller når familien går haven rundt. Nej, det unikke dyreliv dukker først frem, når der er stille og tålmodigheden er på det yderste til, at nu vil du snart ikke mere. Brug et par timer på at sidde i dit drivhus på at spejde efter dyreliv. 

Et drivhus er en oplagt mulighed, hvis du elsker dyr og naturen, og netop gerne vil kombinere det hele. Sæt dig ind i dit drivhus, som du desuden har designet i lige netop den farve og størrelse, som du foretrækker. Samtidig har du indrettet det med hyggelige møbler, tæpper, puder og et bord til din kaffe – og så er det bare at vente på det. 

Dyr du kan opleve fra dit. drivhus

Der er nemlig mange dyr i Danmark, som vi til dagligt ikke opdager, men som et par timer en tidlig morgen eller sen aften i dit drivhus kunne lave om på. Du kan være heldig at støde på: 

Ræven 

Ræven er ofte aktiv om natten, når det er mørkt. Derfor er det oftest også der, at vi støder på den, når vi kører på landevejen om aftenen. Men sæt dig ud i dit drivhus en sen aften, og oplev måske ræven fra dit helt eget vindue på første parket. Ifølge Danmarks Naturfredningsforening bor ræven faktisk i både by og natur, og du kan altså sagtens have dit drivhus både derhjemme eller i din kolonihave – og der er stadig mulighed for at møde den. 

Dådyr

Vi har vidst alle stødt på et dådyr herhjemme i Danmark, men igen er det oftest, når vi kører store marker på motorvejen. Det er sjældent, man får dem helt tæt på. De er dyr, der er meget opmærksomme og hører de den mindste lyd, så er de væk på et splitsekund og kommer ikke igen foreløbigt. Her kan et drivhus give dig den fordel, at du kan sidde helt stille og skulle de komme forbi din have, kan du være heldig at se dem på helt tæt hold. De kommer oftest i flok, så er der én, kan du regne med, at der er hel familie med. 

Skriv et svar

Cookie-indstillinger