Månedens Kæledyr – Rosa (April)

Navn på dig: Cecilie
Navn på dit kæledyr: Rosa
Kælenavn: Lille, nulle, musen, muffen
Alder: Hun er 1 år og 2 måneder, og er født d. 10 januar 2023
Køn: Tæve
Race: Hun er en blanding mellem Bichon Havanais og Cavalier King Charles Spaniel
Hvornår fik du hende? Jeg hentede hende d. 11 marts 2023


Hvorfor valgte du netop denne race?
Jeg har altid godt kunne lide en blandingshund, og valget faldt på denne blanding, da jeg er helt vild med mentaliteten, temperamentet og aktivitetsniveauet hos begge racer. En lille livlig selskabshund.

Beskriv dit første møde med Rosa
Jeg havde helt ondt i maven af spænding, for jeg skulle til at møde min første hund, som har været et ønske hele mit liv. Der var flere tæver i kuldet, men det var ikke et svært valg, Rosa valgte mig, og jeg vidste, at vi ville blive et godt makkerpar. Hun fandt hurtigt ro hos mig, og jeg havde slet ikke lyst til at slippe hende igen.

Hvad kendetegner bedst Rosa?
Hun er en meget kærlig og nysgerrig hund, og skal følge med i alt hvad der sker, men tager tingene i sit eget tempo. Hun er altid max klar på at lege, og kan ikke få nok af det.

Hvad er hendes yndlingsmad?
Hun er generelt meget madglad, og absolut ikke kræsen. Men hun er helt vild med jordbær og forskellige former for vådfoder.

Hvad er hendes bedste sider?
Hendes altid gode humør og kæmpe smil, og så er hun altid klar på sjov og ballade, men samtidig er hun meget mild og omsorgsfuld.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Hvis vi rigtig skal hygge os, så tager vi hen i et dejligt naturområde og går tur, mens vi bare tager os god tid til at nyde hinandens selskab.

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Det må uden tvivl være på stranden. Rosa elsker at løbe rundt i klitterne og frem og tilbage i sandet. Der har hun altid et kæmpe smil på.

Kan hun nogle tricks?
Vi har trænet masser af tricks siden jeg fik hende hjem, og vi øver stadig nye. Hun kan de basale tricks såsom sit, dæk, pote, bliv, stå osv. Et trick jeg er glad for at have lært hende er, at hun ikke går over en vej, før hun får kommandoen ’gå’.

Hvordan/hvad træner I?
Vi har gået på forskellige hold til hundetræning, og vil gerne gå på flere hold. Derudover træner vi hjemme for aktivering, og så kan jeg godt lide at tage hende med nye steder hen og træne, så hun får oplevet en masse.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr, der fik dig til at grine helt vildt
Da hun var lille, hvor hun legede med sin donut-kurv, og fik moslet kurven ovenpå sig selv, så hun rendte hele stuen rundt med en seng på hovedet.

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Vi har mange gode minder sammen, men yndlingsmindet må være den dag jeg hentede hende. Det var en helt speciel dag, som jeg aldrig glemmer. Da vi skulle køre hjem, og hun lå så fint og puttede i mine arme, hvor det rigtigt gik op for mig, at hun var min.

Hvordan ser drømmedagen ud for dit kæledyr, hvis den selv kunne bestemme
Vi begynder dagen med at putte i sengen, hvorefter vi skal en god tur til stranden og gå. Derefter vil hun gerne lege med nogle af hendes gode hundevenner, og selvfølgelig skal dagen slutte af med en masse snacks og nus.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Hun tilfører så meget positivitet og glæde i mit liv. Uden hende ville hverdagen være kedelig og stille. Hun er mit et og alt, og betyder hele verden for mig.


Skal dit kæledyr være Månedens Kæledyr?

Vil du gerne vinde et gavekort på 500 kr til Pet Guide og skal dit kæledyr samtidig blive Månedens Kæledyr? Så er der flere måder, hvorpå du kan du deltage. Du kan enten hoppe ind på vores Instagram (IG: petguide.dk) poste et billede på din story af dit kæledyr, tagge os og dele det. Så er du helt automatisk med.

Bliver du ikke valgt, er du velkommen til at prøve igen måneden efter. Har du ikke sociale medier, kan du sende os en mail på: [email protected] med et billede af dit kæledyr og navnet på den – og du er nu med i udvælgelsen. Den heldige får direkte besked, og får så sin egen artikel måneden efter. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail.

Skriv et svar

Cookie-indstillinger