Månedens Kæledyr – Charlie (Juli)

Navn på dig: Katrine Sørensen.
Navn på dit kæledyr: Charlie
Kælenavn: Charlie har mange søde kælenavne men Nugget og Charlsen er de 2 mest brugte herhjemme.
Alder: Charelie er lige knap 8 måneder, og er født d 14-11-23
Køn: Han
Race: Cavapoo F1
Hvornår fik du ham? Jeg hentede Charlie d. 09-01-2024


Charlies Favoritter

Hvorfor valgte du netop denne race?
Jeg valgte racen ud fra at jeg ønskede en lille fast følgesvend, med et blidt og roligt temperament. Hans lille størrelse gør det nemt for mig at have ham med alle steder, og hans nuttede bølgede pels gør at han ikke fælder hvilket er perfekt så min allergiramte familie kan tåle ham. – Derudover er jeg helt forelsket i racens bamselook, og deres kærlige sind.

Beskriv dit første møde med Charlie
Charlie er fra et kærligt stueopdræt, og da jeg skulle møde ham første gang kom han løbende ud og løb direkte op i favnen hos mig. Han følte sig med det samme helt tryg hos mig, og faldt direkte i søvn i mine arme. – Et rigtig kærlighed ved første blik øjeblik.

Hvad kendetegner bedst Charlie?
Charlie har en meget karakteristisk hvirvel ved hans næse, og så har han et lille hjerte formet hvidt bryst.

Hvad er hans yndlingsmad?
Charlie elsker som i ELSKER alt med kylling!

Hvad er hans bedste sider?
Charlie har mange gode sider, så det er svært at vælge. Men hvis jeg skulle vælge en er det nok hans evne til at få mig til at føle ro og tryghed. Jeg har haft angst og stress i mange år, og Charlie håndtere det så flot og kan virkelig få mig til at føle ro.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Både Charlie og jeg er nogle rigtige puttetrolde, så når vi skal hygge, så skal han helst ligge i smørhullet mellem mor og far og blive nusset på maven af os begge.

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Charlie og jeg elsker at gå ture i hundeskoven og i byparken så vi kan hilse på alle hans mange skønne hundevenner.

Kan han nogle tricks?
Charlie kan mange tricks heriblandt: pote, dæk, sit, drejerundt, rullerundt, highfive.

Hvad træner?
Lige for tiden er det gå pænt der er i fokus når vi træner, hvilket vi træner ved at han belønnes hver gang han tager kontakt til os på gåturen.

Fortæl en sjov historie om Charlie, der fik dig til at grine helt vildt
Charlie elsker at være en bandit. Han elsker at tage ting han ved at han ikke må tage kun for at få opmærksomheden og for at være i centrum.

Dette resulterede engang i at han havde taget et par af mine trusser, som han stolt havet stjålet fra vaskemaskinen, som han stolt svingede rundt med og løb rundt med i hele hjemmet mens vi havde gæster. Alle gæsterne flækkede af grin, og ligesiden har jeg grint hver gang jeg set lige netop det par trusser.

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Charlie og jeg har mange skønne minder sammen, men mit helt klare ynglingsminde var da jeg skulle hente ham. Da vi ankom kom han løbende hen til os og lagde sig op i den kurv vi havde med til ham og kiggede på os med et blik der sagde “Så er jeg klar til at komme hjem mor” et ganske særligt øjeblik som jeg altid vil huske.

Hvordan ser drømmedagen ud for Charlie, hvis han selv kunne bestemme?
Charlies drømmedag ville helt sikkert være en dag med ubegrænsede snacks, bellyrubs og ture i hundeparken.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Charlie betyder alt for mig. Inden jeg fik Charlie var jeg meget ensom og havde en del problemer med angst, hvilket er blevet meget bedre efter han er kommet ind i mit liv. Han har forandret mit liv positivt på så mange måder, og for mig er han ikke bare en hund – han er min bedste ven!


Skal dit kæledyr være Månedens Kæledyr?

Vil du gerne vinde et gavekort på 500 kr til Pet Guide og skal dit kæledyr samtidig blive Månedens Kæledyr? Så er der flere måder, hvorpå du kan du deltage. Du kan enten hoppe ind på vores Instagram (IG: petguide.dk) poste et billede på din story af dit kæledyr, tagge os og dele det. Så er du helt automatisk med.

Bliver du ikke valgt, er du velkommen til at prøve igen måneden efter. Har du ikke sociale medier, kan du sende os en mail på: [email protected] med et billede af dit kæledyr og navnet på den – og du er nu med i udvælgelsen. Den heldige får direkte besked, og får så sin egen artikel måneden efter. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail.

Skriv et svar

Cookie-indstillinger