Ugens Kæledyr – Carlo (Uge 50)

Hver uge på Petguide.dk finder vi ugens kæledyr. Synes du, at dit kæledyr skal have en chance for at blive vist frem, så send os gerne en besked på enten vores Instagram eller Facebook.

Navn på dig: Carina
Navn på dit kæledyr: Carlo
Kælenavn: De mest brugte er “Basse” “Flapøre” og “Hunde”
Alder: Han er fra d. 4. september 2020, så han er lige blevet 3 mdr.
Køn: En han
Race: Chow chow (Songshi Quan på kinesisk, der betyder “oppustet løve-hund”)
Hvornår fik du ham? Det gjorde jeg d. 5. November 2020, da han var knap 9 uger gammel.
Er der en speciel betydning bag hans navn?
Nej ikke rigtigt. Jeg var bare slet ikke i tvivl om, at han var en Carlo, da jeg så ham.

Er der en historie bag hvorfor du fik ham, hvis ja fortæl?
Jeg har længe gerne villet have en hund, men det skulle være den rigtige. Jeg havde egentlig en idé om, at det skulle være en lille hund, der fældede sparsomt, da jeg tænkte det ville passe bedst til mit liv.

Men da jeg så nogle chow chow hvalpe til salg, læste jeg på racen og kunne ikke lade være med at smile lidt over “den selvstændige og katte-agtige” race. Da kuldet med Carlo i kom til slag, tænkte jeg “det skader jo ikke at tage ud og se dem” og blev fuldstændigt forelsket.

Var der en speciel grund til, at det blev netop ham?
Jeg var ret vild med, at han var så rolig da jeg var ude at se ham første gang. Lidt nonchalant, hvilket jeg slet ikke kunne stå for.

Hvad slags temperament har han?
Han er en utroligt rolig hundehvalp, men når der leges, så får han energi fra en anden verden og kan godt blive lidt en bandit.

Hvad elsker han?
At sove og spise. Jeg er overbevist om, at han også elsker at putte og blive nusset (i ca 10 minutter)

Hvad er hans yndlingsmad?
Al mad! Men hans er ekstra glad for tørret kyllingefilet godbidder og lidt torskerogn.

Hvad er han bedste sider?
At han er så rolig og at han altid kan få mig til at smile.

Hvad laver i, når i hygger allermest?
Det svar er nok forskelligt, alt efter om det er mig eller Carlo der skal svare. Jeg synes det er vildt hyggeligt, når han gider ligge ved mig og nusses og putte (det bliver hurtigt for varmt for ham). Carlo synes helt sikkert det er når vi er ude på eventyr.

Hvor er jeres yndlings sted at gå tur?
Det er en tur hen i hundeskoven, så han kan få lov til at løbe tosset rundt. Han kan også godt lide at lege med andre hunde, når han først lige har fået lov at sige hej til dem. Han er ikke til at få med hjem igen.

Kan han nogle tricks?
Han kan sætte sig, gi’ pote, lægge sig og rulle rundt. Her udover så sætter han sig altid foran døren, når han vil ud i haven.

“Det svar er nok forskelligt, alt efter om det er mig eller Carlo der skal svare. Jeg synes det er vildt hyggeligt, når han gider ligge ved mig og nusses og putte “-..” Carlo synes helt sikkert det er når vi er ude på eventyr. 

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Han har ikke helt lært forskellen på mine ting og sit legetøj endnu, lille bandit. Så er han stadig ved at lære, at han ikke skal bide så hårdt, når vi leger.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
Det er som om at gåture giver mere energi, end det trætter ham. Når vi kommer hjem, så tonser han rundt inde i lejligheden og når han så bliver lukket udenfor, så fortsætter “legen” der…. Det ser så sjovt ud og han ligner én der har en fest!

Hvad er dit yndlings minde med dit kæledyr?
En tur ned til min far, der bor i Ribe (Carlo og jeg bor i Aarhus). Jeg havde ikke set min far længe og han skulle møde Carlo for første gang. Min far er mindst lige så hundeglad som jeg selv er – Det var bestemt også at mærke da vi ankom, for det var Carlo der fik al opmærksomheden – han fik endda en julekalender, for “det skulle børnebørnene jo have”.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Han har bidt et tæppe i stykker og så er dørkarmen altså liiiige lovlig spændende – den er åbenbart også god at gnave i.

Hvem er hans bedste ven?
Det må være “onkel Kenneth”, min lillebror, der tit kommer og går og hygger med Carlo. Ellers håber jeg selvfølgelig på at det er mig.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Det giver bare så utroligt meget glæde at have en hund, ikke bare for mig men for hele min familie. Jeg kan slet ikke forestille mig at han ikke skulle være en del af mit liv nu.

Skriv et svar

Cookie-indstillinger