Ugens Kæledyr – Benny (Uge 51)

Hver uge på Petguide.dk finder vi ugens kæledyr. Synes du, at dit kæledyr skal have en chance for at blive vist frem, så send os gerne en besked på enten vores Instagram eller Facebook.

Navn på jer: Frederik og Nina
Navn på dit kæledyr: Benny
Kælenavn: Kært barn har mange navne, og B er ingen undtagelse. Nogle af dem er manse, bjørnen, fisen, Benzin og Bensen.
Alder: Han er født d. 19/5 2020, så han fylder 7 mdr. her i december.
Køn: Han.
Race: Eurasier.
Hvornår fik i ham? Den 17/7 2020, da han var ca. 8,5 uger gammel.
Er der en speciel betydning bag hans navn? Bennys kuld er opkaldt efter indianere, og hans kennelnavn er Selyra’s Mingan, der betyder Grå Ulv. Vi synes bare mere, at han var en Benny.

Er der en historie bag hvorfor i fik ham, hvis ja fortæl?
Vi besøgte tre opdrættere i søgen efter vores nye familiemedlem. Vi ønskede os faktisk en tæve, men blev tilbudt en han, og fik tilsendt billeder af en lille fyr med blåt halsbånd.  Derefter var vi ude at besøge ham. Få dage senere fik vi tilbudt en tæve fra en anden kennel, men der var vi faldet fuldstændig pladask for den lille fyr – Benny.

Hvad slags temperament har han?
Han er meget kærlig, rolig og forsigtigt nysgerrig, men kan også være ret stædig.

Hvad elsker han?
Han elsker at lege med andre hunde, men også en god snack i sofaen.

Hvad er hans yndlingsmad?
Der er ingen tvivl om, at klassikeren leverpostej står højt på hans liste.

Hvad er hans bedste sider?
Uden tvivl hans kærlige væsen. Han er meget opmærksom på os, og kommer altid og ’spørg’ om vi er okay, hvis vi nyser eller får sagt/gjort noget uventet.

Hvad laver i, når i hygger allermest?
Vi synes helt klart, det hyggeligste er, når vi sætter os i sofaen, og Benny klemmer sig ind mellem os og går i krig med sin KONG, der er fyldt med lækkerier.

Hvor er jeres yndlings sted at gå tur?
Lersøparken og omegn er et hit. Vi møder nemlig ofte nogle firbenede venner, og der er mange sjove kroge at udforske.

Kan han nogle tricks?
Sit, dæk, rulle rundt, vente, søge – han kan det meste, hvis der altså er godbidder som belønning.

“Bennys kuld er opkaldt efter indianere, og hans kennelnavn er Selyra’s Mingan, der betyder Grå Ulv. Vi synes bare mere, at han var en Benny. 

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Han er en vaskeægte teenager, der har masser af uvaner. Lige nu er hans største uvane, at han dramatisk kaster sig ned på jorden, hvis vi går en anden vej, end han havde tænkt sig.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
Da han var mindre og havde sine hvalpeflip, tonsede han frem og tilbage tværs igennem lejligheden fra fjerneste hjørne til altanen, men afstandsbedømmelsen glippede næsten hver gang, hvilket resulterede i diverse sammenstød med dørkarme, stole og reoler. Han kom heldigvis aldrig noget til.

Hvad er dit yndlings minde med dit kæledyr?
Mange af førstegangs oplevelserne husker vi tydeligt; første gang på stranden, i vandet, i metroen. Synet af en lille fyr, der virkelig prøver at regne ud, hvad der skal ske, og så den logrende hale når det ikke var så slemt, som først antaget.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Han har haft en (lang) periode, hvor han stjal alt, der ikke tilhørte ham; strømper, også dem der sad på fødderne, beskidt tøj fra vasketøjskurven, sko, toiletpapir, tæpper, puder. Han kunne virkelig samle til bunke i sin kurv.

Hvem er hans bedste ven?
Foruden os, må det være Micshko og Marley fra gården. Det er to labradorer på 2 år, som Benny har leget med regelmæssigt, siden han var en lille 8 uger gammel uldtot. Nu er han en 24 kg stor uldtot, der giver dem kamp til stregen.

Hvad betyder dit kæledyr for dig? 
Benny er den dejligste, sjoveste og mest kærlige hund, vi kunne ønske os. Vi kigger flere gange om dagen på hinanden og siger ”se ham lige, vores lille fyr”. Vi kan slet ikke forestille os en hverdag uden ham.

Skriv et svar

Cookie-indstillinger