PeddiGo – din nye kæledyrspasser!

Vi fik os en snak med PeddiGo, som er din nye pasningsmulighed til dit kæledyr. Skal du ud en aften, men kan ikke få det passet – så har du løsningen her.

PeddiGo fortæller i denne artikel lidt om dem selv, og hvorfor du trygt kan overlade dit kæledyr til dem.

PeddiGo giver dig mulighed for at leve dit liv med kæledyr – Fuld af tryghed, frihed og fleksibilitet!

Kæledyr er fantastiske. De fylder vores liv med glæde, skøre indslag og betingelsesløs kærlighed. Og så er de ualmindeligt godt selskab.

Men lad os nu bare være ærlige. At tage sig af et kæledyr kan også være en udfordring. De skal luftes og have mad og selskab hver dag. Så hvad gør du, når du ikke kan være der? Du spørger sikkert familie og venner om en tjeneste, eller bliver hjemme i stedet. Hvor ville det være rart, hvis der fandtes andre muligheder – og det gør der faktisk nu! PeddiGo er en platform, hvor kæledyrsejere og pet sittere mødes, når der er behov for pasning i hjemlige og omsorgsfulde rammer. Vil du vide mere om, hvad PeddiGo kan tilbyde? Så læs med her.

Undgå taknemmelighedsgæld og dårlig samvittighed

Du skal føle dig fri til at leve dit liv, som du vil. Om det så er frihed til at dyrke din karriere med lange arbejdsdage. At tage i byen med dine venner, når du har lyst til det. Eller at planlægge en lang ferie sydpå. Hos Peddigo finder du kærlige, troværdige og dygtige pet sittere, som kan tage sig af dit kæledyr, når du har brug for at leve livet uden pligter og begrænsninger for en stund.

Hvad er PeddiGo?

Vidste du, at mennesker med kæledyr er generelt mere glade og mere sunde end folk, der må undvære et kæledyr i deres liv? Når vi er aktivt sammen med et kæledyr, udløser hjernen dopamin, som er et såkaldt “belønningsstof”, og så føler vi os gladere og mere tilfredse.
Alle fortjener at være glade – og ha’ et liv med kæledyr!
PeddiGo er stedet, hvor kæledyrsejere og petsittere finder hinanden, uanset om der er behov for pasning i et par timer, 2 dage eller længere når der skal planlægges sommerferie eller skitur.

Plads til alle

Hos PeddiGo kan du booke pasning af både hunde, katte, fisk, gnavere og fugle. Så uanset om du har en Vuf, Mijaw, Pip eller Blop, kan du altid finde et godt match til dit kæledyr og en pet sitter fra PeddiGo.

 

Fordelene ved PeddiGo

Hos PeddiGo kommer kæledyrets velbefindende ALTID i første række. Vi prioriterer tryghed, tillid, omsorg og frihed for alle på PeddiGo. Derfor har vi skabt en platform og et community, hvor vi giver sikkerhed og tryghed for både kæledyrene og deres mennesker.

Adgang til online dyrlægekonsultationer

Du kan med ro i sindet tage fra dit kæledyr med visheden om, at der er professionel hjælp fra en dyrlæge, hvis uheldet skulle være ude. Vi sørger nemlig for adgang til dyrlæger hos FirstVet, og du skal ikke bekymre dig om regningen! Konsultationer booket af PeddiGo pet sittere betales af os.

Ratings & Reviews

Du har måske hørt om “omdømmekapital” før? På PeddiGo bruger vi Rating & Reviews – ligesom du kender det fra f.eks. Airbnb. Det skaber gennemsigtighed og giver alle den ro i maven, der er behov for, når det drejer sig om vores kæledyr og deres behov for tryg og omsorgsfuld pasning.

På PeddiGo bliver alle brugere – både kæledyrsejere og pet sittere – bedt om at udfylde en Rating & Review efter hver pasningsperiode. På den måde sikrer vi gensidig gennemsigtighed, tillid og tryghed for vores brugere.

Meet & Greet

Meet & Greet. Det er lige præcis, hvad det er! Et møde, hvor I hilser på og får lært hinanden – og i særdeleshed kæledyret – bedre at kende.

Hos PeddiGo er kæledyrets velbefindende første prioritet. Derfor anbefaler vi altid Meet & Greet, så dit kæledyr kun er sammen med mennesker, der allerede har vist, at de forstår, hvad der er vigtigt for det enkelte kæledyr, og som vil gøre alt for at sikre, at kæledyret har en fantastisk tid i pasningsperioden.

Bliv pet sitter hos PeddiGo

Vi bliver simpelthen gladere af at være i selskab med kæledyr. Men det er ikke alle, der har mulighed for at have deres eget kæledyr – og her kommer PeddiGo ind i billedet.

Som pet sitter hos PeddiGo har du mulighed for at passe et kæledyr, når du har tid og overskud. For det er nemlig sådan, at mange i dit område mangler hjælp til omsorgsfuld pasning af deres kæledyr, mens de er væk hjemmefra.

Så hvorfor ikke slå tre fluer med et smæk? Du får hyggetid med et nuttet kæledyr, når det passer i din kalender, du tjener penge på det, og du hjælper kæledyrsejere, når de ind imellem har brug for en håndsrækning.

Det er da en OK deal, er det ikke?

Kæledyrsejer hos PeddiGo

På PeddiGo er det let at finde en pet sitter i dit nærområde, der står klar til at tage sig godt af dit kæledyr. Vi gør vi os nemlig umage med at finde ansvarsfulde, kærlige pet sittere, der er lige så vilde med kæledyr som dig.
Vælg en certificeret pet sitter
På PeddiGo har alle pet sittere mulighed for at ansøge om at blive certificeret pet sitter.

Certificeringsprocessen foregår således, at pet sitteren skal bestå en interaktiv test baseret på viden om og erfaring med lige præcis din type kæledyr. En del af testen for certificerede pet sittere handler om, hvordan man tilmelder sig FirstVet. På den måde er vi sikre på, at App’en er klar, hvis uheldet skulle være ude.

Tryghedsgaranti

PeddiGo har en tryghedsgaranti der dækker pet sitterens ting, løsøre og ejendom, hvis de passer dit kæledyr i deres egen bolig, og de ikke har en indboforsikring.

Dermed risikerer kæledyrsejere aldrig et krav om betaling for ødelagte ting eller ejendele hos pet sitteren, hvis kæledyret har forvoldt skade i pasningsperioden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger