Månedens Kæledyr – Kira (Februar)

Navn på dig: Susanne
Navn på dit kæledyr: Kira
Kælenavn: Kira
Alder: 6 år 20.09.17
Køn: Hunkøn
Race: Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Hvornår fik du hende? November 2017


Kiras Favoritter

Hvorfor valgte du netop denne race?
Det er en smuk, intelligent og aktiv race

Beskriv dit første møde med din hund
Glædestårene stod ud af mine øjne og jeg kunne ikke fatte at denne lille “fluffy ball” var min

Hvad kendetegner bedst din hund?
Hendes blik som fortæller mig, hvad hun ønsker (det vælger jeg at tro)

Hvad er hendes yndlingsmad?
Kira er en retriever, så hun elsker alt mad

Hvad er hendes bedste sider?
Jeg elsker alle hendes finesser, jeg elsker hendes smil når hun løber over markerne i fuld firspring, når hun kommer tilbage med en dummy i munden og hendes øjne funkler, hendes koncentration når vi laver tricks eller træning. Når hun sniger sig op til mig om natten og vi ligger i ske og putter til vækkeuret ringer. Når hun sidder ved siden af mig med sine bedårende øjne og venter på at hun får den sidste bid af min ostemad.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Vi går rigtig lange ture i naturen eller bader ved søen/havet. Kira elsker at være aktiv.

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Vi elsker at vandre i bjergene i Schweiz, vi har forskellige ynglingsture alt efter årstiden, men vi elsker også at gå ved havet og havnen i Gilleleje.

Kan hun nogle tricks?
Ja vi har trænet en del tricks fra Kira var ganske lille.

Hvad træner i?
Vi går til Dummy træning en gang om ugen, lidt show- og fitness træning bliver det også til.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr, der fik dig til at grine helt vildt?
Kira klovner ikke så meget, den eneste sjove historie som jeg lige kan komme på, er da vi var i vores hus i Spanien og Kira går på kanten af swimmingpoolen, hvor der kun er plads til en flise mellem hegn og vand. Kira er nået næsten halvejs og bestemmer sig for at vende rundt.

Dette kunne ikke lade sig gøre og Kira er ved at falde i vandet. I sidste øjeblik i et forsøg på at redde sig selv, springer hun, for at lande på fliserne for enden af poolen, men hun er for lang væk og kun forporterne får fat på kanten, mens at resten falder i poolen, hun prøver at komme op men vi kalder på hende fra den anden ende af swimming poolen, hvor der er trapper og hun svømmer over og kommer op, lettere konfus.

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Dem er der mange af. Jeg elsker at se tilbage på vores instagram profil @kira_toller hvor minderne vælter frem. Det er ligesom at bladre i en dagbog og se tilbage på alle vores oplevelser og dagligdag.

Hvordan ser drømmedagen ud for dit kæledyr, hvis den selv kunne bestemme?
Den skal være aktiv og sammen med mig.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Kira betyder alt for mig, hendes venskab og kærlighed giver mig lysten til at være det samme for hende. Det får mig op af sofaen og ud på lange ture og oplevelser sammen med hende.


Skal dit kæledyr være Månedens Kæledyr?

Vil du gerne vinde et gavekort på 500 kr til Pet Guide og skal dit kæledyr samtidig blive Månedens Kæledyr? Så er der flere måder, hvorpå du kan du deltage. Du kan enten hoppe ind på vores Instagram (IG: petguide.dk) poste et billede på din story af dit kæledyr, tagge os og dele det. Så er du helt automatisk med.

Bliver du ikke valgt, er du velkommen til at prøve igen måneden efter. Har du ikke sociale medier, kan du sende os en mail på: [email protected] med et billede af dit kæledyr og navnet på den – og du er nu med i udvælgelsen. Den heldige får direkte besked, og får så sin egen artikel måneden efter. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail.

Skriv et svar

Cookie-indstillinger