Find den bedste katteskål her!

0
990

Opdateret den 29/06/2022

En katteskål.. Ja den er ret uundværlig – det kommer vi vidst ikke uden om på nogen måde. Det ved du sikkert allerede, og derfor er du nu landet her. Vi har sørget for, inden du bruger for mange timer på at finde den rette katteskål, at have fundet alt du behøver lige her. Du hørte rigtigt. Du kan nu stoppe din uendelige søgen på den perfekte katteskål derhjem til, for de er lige her.

TOP VALG

MiaCara Tondo Katteskål

Denne er vores overall favorit og det skyldes flere ting! Den har et flot og klassisk design, som vil kunne passe ind i de fleste hjem. Den kan indeholde 0,5 liter, som er meget passende til en dag, hvor der bliver skiftet og holdt øje med indholdet. Det rene design gør også, at den er nem at rengøre – men den tåler også opvask, hvis du har en derhjemme. Den fås i flere farver – blandt andet rosa eller brun og har en aftagelig silikone ring i bunden.

DKK 299,00


Det betyder selvfølgelig, at vi har fundet den bedste katteskål indenfor forskellige kategorier, så der er en, der passer lige netop dine behov. Måden vi har fundet de bedste katteskåle, er ved at se på de forskellige behov, vores katte har og se hvad der bliver efterspurgt i forhold til design, materiale og pris. Nogle vil gerne have en dobbeltskål, så maden og vandet kan stå pænt sammen, andre vil have en med silikone bund, så den ikke glider rundt, ridser og larmer. Andre foretrækker bare det billigste af det billigste – det hele er helt fint og acceptabelt og netop derfor har vi fundet et bredt udvalg af de bedste katteskåle til dig her.


De 9 bedste katteskåle

Vores Top Valg

MiaCara Tondo Katteskål 

En katteskål der kan det hele, er denne. Den her et flot design, kan indeholde op til 0,5 liter, hvad end det er foder eller vand. Materialet er af keramik og er derfor super nemt at rengøre og vedligeholde. Perfekt når det skal rengøres. Desuden tåler den også opvask og det bliver nærmest ikke lettere. Udover funktionaliteten som er i top, er designet også rigtig lækkert. Det er flot og moderne og passer ind i ethvert hjem. Er du mere til en lyserød eller brun nuance, kan det også fås. Til allersidst skal det nævnes, at den kommer med en aftagelig silikone ring.


 • Vores favorit
 • Smukt design
 • 0,5 liter

 • Mat farve
 • Med silikone ring
 • Keramik


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
249,00 249,00 GÅ TIL BUTIK ➜

Bedste dobbelt katteskål på gulv

Nobby Gylden

En smart dobbelt katteskål, så du kan have både foder og vand lige ved siden af hinanden. Den har et klassisk design i sort og er forholdsvis stilren. På din katteskål finder du et design med lidt guld tekst og motiver. Den er af keramik og måler 22 x 4 cm – så der i hver skål er plads til 0,13 liter. Det er altså en katteskål, hvor der skal fyldes op i løbet af dagen.


 • Dobbeltskålet
 • Ikke til dage du ikke er hjemme
 • 0,13 liter i hver

 • 22 x 4 cm i alt
 • Simpelt design
 • Keramik materiale


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Bedste katteskål med blød silikone

Dogman Madskål

En katteskål i blød keramik og blød silikone. Et helt simpelt men super flot design. Øverste halvdel er af hvidt keramik og den nederste del er lyserødt. Den nederste del fungerer som en skridsikker bund, så den står godt fast, når der spises. Det gør også, at den larmer mindre og du slipper for ridser i gulvet. Den er udover nem at rengøre og kan gå i vasken, så den bliver ordentligt rengjort.


 • Kan indeholde 700 ml
 • Måler 15,6 x 6 cm
 • Moderne design

 • Kan bruges til både hund og kat
 • Tåler opvaskemaskine
 • Silikone kan tages af


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Bedste aktivitets madskål

Savic Pet Enigma

En anden form for katteskål, men den er alligevel god at have med. Dette er nemlig et aktivitetslegetøj, som du kan bruge til din kattemad. Her kan du sprede maden, så din kat skal arbejde lidt ekstra for det. Den er god til at stimulere din kat, men samtidig også få den til at spise langsommere – skulle det være et problem.
Den er lavet skridsikker, så den forbliver samme sted hele tiden under spisningen. Der er desuden også lavet en ekstra kant, for at sikre at maden forbliver indenfor “skålen”. Den tåler ikke opvask.


 • Niveau 1 i sværhedsgrad
 • Grøn farve
 • 37 x 37 x 8,5 cm

 • God stimuli for din kat
 • Udfordrende
 • Populær blandt hunde og katte


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Bedste foderdispenser

Trixie Kattefoderdispenser

Endnu et alternativ til den klassiske katteskål. Den kan bruges til både vand eller kattemad og derfor er der også 2 åbninger, alt efter indholdet. Den er af transparent plastik, så du hele tiden kan se, hvad der er i og om det trænger til en genopfyldning. I bunden finder du non slip gummifødder, som du kan fjerne inden, at den får en tur i opvasken. Den tåler altså opvaskemaskine og det gør rengøringen af den endnu nemmere.


 • God til vand og foder
 • Fint alternativ til katteskålen
 • 2 åbninger

 • Non-slip under
 • Kan vaskes i opvasken
 • Simpel at bruge


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Mest farverige katteskål

Nobby Gradient Katteskål

Er du modsat ovenstående på udkig efter en katteskål, som er lidt sjovere og anderledes at se på? Og vil du gerne have en masse farver, så skal du kigge her. Her kan du få den i forskellige farver som f.eks gul, rød, lilla og orange. På katteskålene er der motiv af fiskekroge og med teksten CAT.


 • Anderledes design
 • Flere farver
 • 250 ml

 • Ø 13,5 cm
 • keramik materiale
 • Med motiver og tekst


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Hvor skal min katteskål stå?

Det er faktisk ikke altid helt ligegyldigt, hvor du stiller din katteskål. Katte kan være reserverede dyr og står den ikke det ønskede sted, så undværer de hellere at spise. Det er selvfølgelig ikke meningen. De fleste katte foretrækker deres katteskål et sted i deres territorium. Med det menes der, det område hvor de oftest er. Det er nemlig området, hvor de føler sig godt tilpas og kan spise uden at skulle være på vagt overfor andet. Det må altså gerne være et sted, hvor der er lidt fred og ro. Mange katte foretrækker en ro, når der spises. Er din kat altså helt ny, så må du tænke lidt strategisk, hvor det giver mest mening at stille katteskålene for at opfylde flest behov. Du kan altid observere din kat og se hvor den holder til. Har du haft din kat i længere tid og skal blot skifte dens madskål ud, så ved du allerede, hvor den hører til. Det skal siges, at dette afsnit er baseret på generelle forbehold og hvad katte oftest foretrækker. Du kender din kat bedst og kan hurtigt mærke, hvor den foretrækker sin madskål, når den skal spise. Hvad angår din katteskål til vand, kan det sommetider være en god ide at stille den lidt væk fra maden – specielt hvis din kat er typen, der oftest glemmer at drikke nok vand, for når den ser maden, glemmer den om alt andet.

Hvilken materiale skal du vælge?

Sommetider læser man en masse på nettet om forskellige holdninger, der anbefaler den ene eller anden ting. Det vigtigste er, at materialet som din katteskål er i, ikke er giftige eller indeholder nogen kemikalier, som din kat kan indtage, når den spiser. Udover det, er der ingen regler. Noget der dog kan være en god ide, er at vælge et design og materiale, som gør den nem at rengøre. Det er klart, at der vil blive slikket en hel del og vådfoder der kan sætte sig fast. Derfor er et glat design, der er nem at tørre af helt ideelt. Så er du nemlig sikker på, at rengøringen er optimal hver eneste gang.

Hvilken størrelse katteskål skal du vælge?

Det er helt op til dig. Skal den bruges til vand eller foder? Hvor meget skal der kunne være i? Hvor meget spiser din kat? Det hele afhænger af jeres forhold derhjemme. Skal den være stor nok til, at der er mad til to dage? Jamen, så er det klart, at du skal vælge en, hvor der kan være nok i, så den på ingen måde kan sulte. Det samme gør sig gældende for din katteskål til vand. Skal din kat være alene hjemme en dag eller to, så skal den selvfølgelig være stor nok til, at det på ingen måde heller kan løbe tør. Så det er vigtigt at overveje, hvordan jeres situation er der hjemme. Er du maks væk 8 timer dagligt, når du er på arbejde, så kan du nøjes med en almindelig størrelse, da du har mulighed for at fylde den op, når det er nødvendigt.

Husk at rengøre din katteskål

Oftest når du går forbi din kats katteskål, er den enten helt ren og skinnende, fordi den er blevet slikket helt ren eller også er den stadig fyldt med mad, fordi din kat ikke har været sulten endnu. Begge grunde kan være med til, at rengøringen af katteskålen ikke er det første, man tænker på. Men det er yderst vigtigt og bør i allerhøjeste grad være en prioritet. Det gælder både din katteskål til kattemad eller vand. Rengøringen af katteskål med mad skal gøres rent for at undgå unødvendige bakterier, som i værste tilfælde kan gøre din kat syg. Din vandskål bør skiftes for vand oftest. På den måde er der hele tiden frisk vand og der er større chancer for, at din kat vil drikke det. Er du en af dem, der oftest ikke er hjemme eller har skæve arbejdstider, kan du overveje en foderautomat til din kat.

Tidligere artikelCanicross – en fantastisk sport!
Næste artikelVælg safety first med en hundesele til bil!
Mit navn er Julia, og jeg er administrator her på Petguide. Siden jeg var barn, har jeg elsket stort set alle dyr! (udover ederkopper)! Her på siden kombinerer jeg den kærlighed med min generelle nysgerrighed for at finde det bedste udstyr, foder, tips og tricks til alle kæledyrsejere.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her