Hvad er en hundetrimmer?

En hundetrimmer bliver brugt til at give din hund en velplejet pels. Der findes et hav af hundetrimmere og hundeklippere efterhånden, så det er vigtigt at læse op på, hvad netop din hunds race fungerer bedst med.

Gør man fejlen og bruger en hundetrimmer på en hund, som burde plukkes først, så klipper man blot hundens pels kortere. Det betyder, at der slet ikke bliver gjort plads til de nye hår, som er meningen. Det der kan ske efterfølgende, er at pelsen på din hund kan vokse ud med en hel modsat struktur, hårene bliver svage og i værste tilfælde kan håret miste dets funktion såsom at være vandafvisende og skidt beskyttende for din hund.

Vi har fundet de bedste hundetrimmere til dig, for at du bedst muligt selv kan klippe din hund og derved få en glad og velplejet hund. Vi har baseret vores vurderinger og meninger ud fra pris, funktioner, tilbehøret der medfølger, bæredygtighed, anmeldelser online og andre kriterier vi mener, er vigtige for en hundetrimmer.


BEDST TIL PRISEN

Oster A6 Comfort hundetrimmer – 230V

 • 3 hastigheder
 • Letvægts klippemaskine
 • Minimal støj

1.987,00,- GÅ TIL BUTIK →

 

Oster A6 Comfort er en hundetrimmer på 17 cm., som kan bruges på mere end blot hunde. Den er også brugbar på katte, kaniner og andre kæledyr. Modsat mange andre hundetrimmere har denne hele 3 hastigheder – lav, mellem og høj. Ikke nok med det, så støjer den minimalt, samt vibrationerne er næsten ikke eksisterende. På grund af disse funktioner er det med til, at hundetrimmeren kan bruges til hunde med alle slags sind. Selv de helt nervøse og som ikke er så glade for at blive trimmet. Med hundetrimmeren medfølger en 365 cm. lang ledning.

Denne hundeklipper bliver leveret uden skær, men kan nemt tilkøbes lige her. Har du et eller flere skær fra Moser Max45, Max50 eller Oster Golden A5, kan du også bruge de samme til denne hundetrimmer. Udover det, har Oster A6 Comfort en frontplade, som holder hårene ude imens der bliver klippet, så du slipper for at rense den hele tiden. Oftest hænger en nem rensning også sammen med en længere holdbarhed for hundetrimmeren. Håndtaget på hundetrimmeren forbliver kold under klipningen og du undgår at ende med et overophedet håndtag i hånden. Det skaber komfort for dig og gøre hundetrimningen til en fornøjelse. Yderligere er hundetrimmeren let, og hjælper til at du ikke får ondt i håndleddet efterfølgende.

Produktspecifikation

 • Enhåndsbetjening
 • 386 gram
 • God for håndleddet

MEST POPULÆRE

Moser Max50 Hundetrimmer Model 1250 Pro

 • Godt anmeldt
 • 2 års garanti
 • Letvægts

1.735,00,- GÅ TIL BUTIK →

 

Moser Max50 hundetrimmer er en af de mest populære hundetrimmere på markedet. Alle steder det er muligt at finde anmeldelser af den, ligger den på over 4 stjerner ud af 5. Dette er med god grund, da det er en af de nyere modeller fra Moser mærket, som er et anerkendt mærke indenfor hundetrimmere. Hundetrimmeren vejer ca. 400 gram og måler 19,6 x 5,4 x 4,8 cm. Dette gør, at hundetrimmeren føles dejlig let at trimme med, og passer lige ind i hånden, på den der klipper og der forekommer derfor ingen gener. 

Udover det følger der et 1mm Star Blade #30F skær med, en lille flaske olie, en børste, en manual og to afstandskamme i 6 og 13 mm – begge inklusiv skæret kommer i rustfrit stål.  

Denne hundetrimmer er også den mest lydsvage i rækken indtil videre og den er derfor optimal at bruge til en hund, der ellers ville være utilpas blandt en hundetrimmer.
Ovenstående skær er mest velegnet til fine pelse, dog kan der nemt tilkøbes et skær her hvis din hund har en kraftig, tyk eller grov pels

Produktspecifikation

 • Lang holdbarhed
 • Tilbehør medfølger
 • Høj kvalitet 
 • 230-240V / 50-60 Hz

BEDSTE KVALITET

Oster Trimmer A5

 • Bæredygtig
 • 3200 slag pr. minut

 1.449,00,- GÅ TIL BUTIK →

 

Denne hundetrimmer fra Oster kører med 3200 slag per minut, men trods den store kraft fra den roterende DC motor, kommer den med et lavt støjniveau. Motoren er effektiv og har to tempoer du kan vælge imellem. Denne type maskine anbefales til personer der gerne vil have at klipningen er hurtigt færdig.

Alle skær fra henholdsvis Moser Max45, Moser Max50 og Oster Golden A5 passer til  hundetrimmeren fra Oster. Så ligger du inde med skær derfra, kan du blot sætte dem på den nye, da der ikke følger skær med. Har du ingen skær i forvejen, kan du købe et her som passer til din hunds pels. Tilbehøret der medfølger til denne hundetrimmer er en bordlader, rensebørste, olie og et batteri.

Denne maskine bliver set som den med bedst kvalitet, da den er standhaftig i design og af god kvalitet. Ydermere har den en motor på 45W. Dette er med til at gøre den til en af de stærkeste og kraftigste på markedet. Til sidst så kommer den også med en køle funktion, som gør at hundeklipperen forbliver kølig hele vejen igennem. Dette er med til at gøre klipningen væsentlig behageligere for dig.

Produktspecifikation

 • 2 års garanti
 • 2 hastigheder
 • 510 gram

PETGUIDE ANBEFALER

Moser Max45 Hundetrimmer Pro Model 1245

 • Petdreams mest solgte
 • Godt anmeldt
 • Tüv testet
 • 2 års garanti

1.589,00,- GÅ TIL BUTIK →

 

Hundetrimmeren fra Moser Max45 er lillebror til Moser50 som vandt kategorien “Mest Populære”. Selvom denne model er en tand ældre end Moser50 hundetrimmer, er det stadig en af de mest populære på markedet – blot en tand billigere end den nyere model. Denne hundetrimmer vinder “Petguide Anbefaler” da den har hele pakken. Den er både godt anmeldt på nettet og det er en af bestsellerne på Petdreams.dk.

Det der også gør, at denne hundetrimmer skiller sig lidt ud, er at der medfølger et skær til denne. Her får du et 1 mm skær med samtidig med, at du får børste til rensning af bladene, en lille flaske med olie, en tre meter lang ledning samt en manual. Udover skæret der medfølger, er denne trimmer også kompatibel med skær og kamme fra andre hundetrimmere såsom Oster og Wahl. 

Derfor kan Moser Max45 hundetrimmer bruges til nærmest alle slags pelse på grund af den stærke motor i den, så har din hund kort eller lang pelse eller er den ruhåret, så kan denne hundetrimmer anbefales.

Produktspecifikation

 • 2 hastigheder
 • Skær medfølger
 • Tilbehør medfølger

 

Hvorfor bruger man en hundetrimmer?

Man bruger en hundetrimmer for at få sin hunds pels så velplejet som muligt. En velplejet pels er at få den lige tilpas – hverken for kort eller lang til netop din hund. Har din hund en velplejet pels, er det oftest også lig med en friskere og gladere hund. Alt efter hvad hun du har, kan du købe hundetrimmere der passer til netop din hunds pels, hvis den f.eks. er langhåret, korthåret, tynd eller tyk pels. Så kan der altid købes et skær der passer til din hund.   

Gør det ondt på min hund at blive klippet med en hundetrimmer?

Det gør ikke ondt på din hund at blive klippet med en hundetrimmer. Normalt ved hvalpe skal første klipning ske, når de er omkring 5 måneder gamle. Efterfølgende er intervallet på ca. 4 måneder i mellem hver gang. Dette kan selvfølgelig være forskelligt fra hund til hund.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her