Hundelegetøj der ikke kan bides i stykker!

0
2016

Opdateret den 22/11/2022

Hundelegetøj der ikke kan bides i stykker, er oplagt til dig med en hund, der elsker at lege vildt og tygge i evigheder. Derfor har vi fundet lidt blandet her, som eftersigende skulle kunne holde til lidt mere end det sædvanlige.

TESTVINDER

Kong Extreme Dental Reb

Vores favorit er denne! Og af den simple grund, den kan lidt af det hele. Den kan kastes, der kan bides i den, den renser tænderne og så kan der tygges i den til den helt store guldmedalje. Den kan bruges til både stille lege og så kan den kastes rundt! Den fås selvfølelig også i forskellige størrelser og så er den bare helt perfekt.

Der er både lidt reb, bolde, bamse og tyggeben – det helt klassiske, som er et must-have derhjemme. Så scroll ned og find favoritten og lad din hund få sit nye yndlings legetøj.

Typer af hundelegetøj, der ikke kan bides i stykker

BEDSTE REBLEGETØJ

Kong Extreme Dental Reb

Kong Extreme Dental reb er det perfekte legetøj til dig, der har en stor eller meget stærk hund. Legetøjet er et ekstra robust tov flettet med et dental legetøj i midten, som sikrer din hund uanede mængder af gode legetimer. Der altså til timevis af leg: bla. tovtrækning, kast med det eller din hund kan selv sidde med det og tygge løs. Den har nemlig endnu en fordel, som er, at den bidrager til sundere tandhygiejne, når din hund ligger og bider i den – det altså win win. Bøvler din hund normalt med mundhygiejnen, så kan du smøre lidt tandpasta til hunde mellem rillerne.


 • 4,5 stjerner på Google
 • Underholdende
 • Utrolig holdbarhed

 • God tandhygiejne
 • Kan bruges af store hunde
 • mål: 9 x 6 cm


BEDSTE BOLD

Jolly Pets Bounce-N-Play Bold

Jolly bolden fra Jolly Pets er en multifunktionel og punkterfri bold – perfekt til dig, der har en hund, der elsker at bide al favorit legetøjet i stykker. Bolden kan både hoppe som en hoppebold, men også flyde på vandet, så er der en vandhund derhjemme i løbet af sommermånederne, så må du eje denne. Plasten er selvfølgelig fri for giftstoffer og kommer i flere forskellige størrelser og farver.


 • 4,4 stjerner på Google & Amazon Reviews
 • Multifunktionel
 • Lang holdbarhed

 • Punkterfri
 • Giftfri
 • Flere størrelser og farver


BEDSTE LILLE BOLD

Buster Crunch Ball

Er du på udkig efter en lidt mindre bold, som din hund kan lege med – og stadig forhåbentligt undgå, at den bider alt i stykker?

Så er denne buster crunch bold muligvis løsningen. Den er af holdbar kvalitet, der kan tåle lidt af hvert og så gør materialet, at den kan leges med over alt. I haven, indenfor, i vand og hvor i ellers har brug for en bold. Materialet er TPR gummi og uden BPA og phthalater, så du kan altså lade din hund tygge i det, alt det den vil – med god samvittighed! Skal du spice lidt op for aktiveringen, kan du putte godbidder i.


 • Miljøvenlig
 • Materialer af god kvalitet
 • Uden BPA og phthalater

 • Timers af underholdning
 • Flyder
 • Måler Ø 9 cm


BEDSTE TØJDYR

Kong floppy knots – Kanin

hundelegetøj der ikke kan bides i stykker

Floppy knots bamserne fra Kong er utroligt slidstærke tøjdyr, der kan holde til vild og voldsom leg. Bamserne er lavet i slidstærke materialer og bygget op omkring et skelet af reb, der gør det svært for hunden at bide den i stykker. Det er også “skelettet”, der gør, at det er endnu sjovere at bide i de, fordi de kan fornemme det – og der netop er kommet mindre fyld i af samme grund. Bamserne er desuden bare super cute at se på, og kan på ingen tid blive din bedste vens følgesvend, som bare må med overalt – hvad end det er i bilen, sofa eller på besøg hos andre.

Bamsen har både pivfunktion, og indsyede øjne.


 • 4,1 stjerner på Google
 • +1.200 anmeldelser
 • Moderne design

 • Stærkt reb skelet
 • Med pivelyd
 • 5 x 14 x 23 cm


BEDSTE GUMMILEGETØJ

Kong extreme goodie bone

Kong’s Extreme Goodie Bone er et aktivitets- og godbidslegetøj i utrolig hårdført gummi, der kan modstå selv de stærkeste kæber og skarpeste tænder. Og ja – du kan fylde den med godbidder, så der er ekstra underholdning. Det betyder altså, at du efter en lang arbejdsdag har mulighed for lidt afslapning, mens der bliver tygget og leget derud af. Det kender vi alle vidst til 😉


 • 4,4 stjerner på Google & Amazon UK
 • +10.000 anmeldelser
 • Populær vare

 • Utroligt holdbart gummi
 • Kan bruges til godbidder, tyggestænger og m.m.
 • Aktiveringslegetøj


BEDSTE TYGGEBEN

Trixie Tyggeben m. kylling

Skal der noget frem, som kan få freden og stilheden til at sprede sig i huset? Så må det være tyggeben! Disse knotted chewing bones fra Trixie er en god snack for din hund og med en god tyggetid. De måler 6 cm i længden og du får 5 stk med kyllingesmag. Så er der lige til at par rolige aftner her og der – for ærligt, det har vi sommetider brug for.

–>
 • Uden tilsat sukker
 • Uden gluten

 • Med kyllingesmag
 • Knudeben knyttet af råhud


Typer af hundelegetøj, der er svære at bide i stykker

Bolde, der ikke kan bides i stykker

Bolde er også et af de typer “legetøj”, som din hund kan have i længere tid. Man ser dog ofte større hunde, der hurtigt kan gøre en kort affære ud af en bold. Det kræver ofte kun en skarp hjørnetand, der bliver boret lidt for dybt ind, og så kan bolden være fortid. Du kan derfor gøre klogt i at kigge efter punkterfri bolde. Disse typer bolde kan være meget alsidige, og kan bruges i vand, på land og i luften, da de ofte både flyder og hopper. De er derfor perfekte til bold-syge hunde, der har brug for en bold, der holder lidt længere. Derudover laves der apport-bolde i særligt holdbare materialer, som gør, at din hund ikke lige kan gøre kål på den. En af de vigtigste faktorer, når du skal vælge en bold til din hund, er størrelsen. Hvis din hund kan destruere en ellers hårdfør bold, kan det muligvis være, fordi du har valgt en størrelse for lille. Jo mindre bolden er, desto mere kæbekraft har hunden mulighed for at påføre bolden. Derfor bør du hellere gå en størrelse op end en størrelse ned.

Reblegetøj

Reblegetøj er generelt rigtigt holdbart i forhold til mange andre typer hunde legetøj og det er derfor sjældent, det direkte går i stykker. Da de ofte er tiltænkt som trække- og bidelegetøj, tænker man nok, at man ikke kan gå galt i byen. Vores råd er dog, at når du finder reb legetøj, så prøv at undgå reb med frynser.

Grunden er dog, at hvis din hund har smag for at lege vildt med sit legetøj, finder den hurtigt ud af, at frynserne er nemme at trække af. Dette ender ofte med, at hunden også spiser og sluger de små strenge, som frynserne består af, hvilket ikke er godt for dem. Frynserne kan ligge sig ligesom hår i tarmene og i værste tilfælde snurre tarmene sammen. Reb uden frynser er derfor at foretrække. Et andet valg er at klippe frynserne af rebet.

Tøjdyr bidelegetøj

Nu er tøjdyr og bamser ikke normalt en kategori, man ville anbefale til en hund, der bider i sit legetøj. Tøjdyr og bamser går let i stykker, og det ender ofte med, at der er vat og legemsdele fra det stakkels tøjdyr alle vegne. Dog gør vi en undtagelse for disse helt særlige tøjdyr. Kong har udviklet nogle bamser til hunde i utroligt slidstærke materialer, bygget op om en kerne af reb, i stedet for vat eller andet bamse fyld. Tøjdyrene har integrerede øjne, hvilket betyder, de ikke er påsatte knapper, og derfor ikke kommer af med mulighed for at blive slugt af hunden.

Gode råd til hundelegetøj der ikke kan bides i stykker

Der er nogle særlige typer legetøj, der egner sig ekstra godt til hunde med aktive kæber. Der er derfor ting, du kan være opmærksomme på, når du skal finde et stykke legetøj til din hund, som den ikke så let får bugt med. Det kan derfor være klogt at skrive sig disse bag øret, til næste gang dig og din firbenede bedste ven skal på shoppingtur.

Anbefalede materialer til hundelegetøj der ikke kan bides i stykker

Det kan selvfølgelig være, at du ønsker at give din hund noget andet, end det vi har beskrevet i ovenstående, og du skal selvfølgelig heller i begrænse dig til lige de tre kategorier. Derfor vil vi gerne give nogle råd til, hvilket materiale du i stedet kan kigge efter. For der findes rigtig meget andet hundelegetøj, der ikke kan bides i stykker, fordi de er lavet i de rette materialer.

Hårdt gummi hundelegetøj

Rigtig meget hundelegetøj laves i gummi – men især hårdt gummi har en høj levetid. Blødere gummi legetøj, som f.eks. pivedyr har din hund ofte let ved at gøre kål på, og derfor er tykkere og hårdere gummilegetøj at foretrække. Du ville også kunne finde legetøj i tykt gummi, som kan virke holdbart, dog er det vigtigt, at kvaliteten af gummiet også er i top. Vi har oplevet, at gummi i lav kvalitet er smuldret, når hunden leger med det, og så hunden er kommet til at indtage små stykker af gummiet, hvilket man bestemt ikke ønsker. Det kan være svært at vide lige præcist, hvilket gummi der er i høj kvalitet, og derfor vil vi i stedet anbefale bestemte producenter, hvor vi ved, kvaliteten er i orden.


Den ene er mærket KONG.
Mange kender nok KONG for deres aktivitets- og foderlegetøj og det er med god grund. KONG producerer gummilegetøj til selv de stærkeste kæber, og du vil nærmest altid kunne finde en hårdhed, der ikke kan bides i stykker af din hund. Kig derfor efter de sorte stykker legetøj under serien KONG Extreme.

Det andet mærke er Busy Buddy.
Busy Buddy er produceret i USA og laver, lige som KONG, mange aktivitets- og fodringslegetøj i hårdt gummi. Legetøjet er særdeles holdbart, og tåler oven i købet vaskemaskine, skulle savl og gamle madrester begynde at få legetøjet til at lugte. Der findes mange forskellige former og størrelser, og du vil nok altid kunne finde noget, der tiltaler din hund.

Derfor er hundelegetøj, der ikke kan bides i stykker, en god ide

Nogle hunde er bare mere vilde og energifyldte end andre og derfor kan det være rart med hundelegetøj, der ikke kan bides i stykker. Det betyder nemlig ofte, at de leger med deres legetøj lidt mere voldsomt. Der bliver lige bidt og revet lidt hårdere. Hvis du ejer en hund, der er glad for at gumle, ved du også, at det kan være en dyr fornøjelse at skulle udskifte legetøjet hele tiden, fordi din logrende ven hele tiden bider det i stykker.

Det er dog ikke kun din pengepung, det går udover, når din hund konstant føler en trang til at destruere sit legetøj. For når legetøjet først er i stykker, fortsætter hunden ofte i bukseben, sko, karme, og hvad de nu ellers kan få tænderne i. Og udover de fysiske skader på legetøj og inventar, så er det ikke særligt godt for din hvalp at lære at ting går i stykker. De kan nemlig få en tendens til, når de leger med ting, at målet er, at det skal gå i stykker.

Derfor er det vigtigt, du afhjælper din hvalp med disse tendenser, og det er derfor smart at have legetøj, din hund ikke lige bider i stykker. Du føler måske, du har prøvet det meste, men der virker som om, at der ikke findes et eneste stykke legetøj, din hunde ikke kan bide i stykker.

Du er helt bestemt ikke alene!

Mange, hvad end det er deres hvalp der er ved at få tænder, eller de bare har en hund der er særligt glad for at tygge, er på udkig efter hundelegetøj der ikke kan bides i stykker.

Vær obs på

Det er vigtigt at huske på, at det selvfølgelig ikke er en garanti på, at dit hundelegetøj ikke kan gå i stykker. Til trods for materialer af højeste kvalitet og en styrke, der siger spar to, så kan nogle hunde altså sagtens ødelægge det alligevel. Så alt i denne artikel er valgt efter højeste kvalitet og stærke materialer – men det er desværre ingen garanti af den grund.

Næste artikelKatteforsikring bedst i test (2022) – Se udbudet her!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her