hestebøger

Hestebøger – En måde at blive klogere på heste

Hestebøger er en populær ting blandt både piger og drenge med interesse inden for heste. Ligesom med bøger generelt, så findes hestebøger også i forskellige størrelser og genre. I vores artikel om hestebøger, har vi fokuseret primært på bøger til børn i alle aldre.
Der er lidt til de helt små, der lige har lært at læse og så op til teenage-årene. Nogle af heste bøgerne kan også bruges til oplæsning for dit barn.

Hestebøger er ofte mere end blot hestebøger. Når du køber en hestebog, hvad end det er til dig selv eller andre, så får du altså meget mere end blot en bog om heste. Temaerne i bøgerne er ofte meget dybere end det, og lærer fra sig om gode egenskaber såsom  venskab, kærlighed til dyr, mod og at turde. Har du en i familien, der ikke rider, er sådanne en bog stadig en god ide, da dit barn vil kunne lære meget fra den.

Hvad kan jeg bruge hestebøger til?

Ovenstående hestebøger kan bruges til mange ting. Udover at du selv, dit barn eller en anden kan læse dem, kan de også bruges som gaver, til en der godt kan lide at læse. Har du et barn derhjemme, kan de også bruges som oplæsning sammen, om morgenen, efter skole eller inden sengetid.
Læsning er altså godt for både hjernen, samværet og hyggen.

Har du en hesteinteresseret derhjemme, anbefaler vi vores artikler om hestegodbidder og ridestøvler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger