FurryPoster – forevig dit kæledyr!

Vi hos Petguide fik os en snak med FurryPoster, som er en nyopstartet virksomhed fra september 2020.  De laver de fineste plakater af dit kæledyr, og de bliver specialdesignede lige efter dine ønsker. Læs med her og hør hvad Kasper havde at fortælle om FurryPoster og få et kig på deres produkter.

Hvem er FurryPoster?

FurryPoster er en lokal dansk virksomhed grundlagt i september 2020 i Aarhus. Vi grundlagde virksomheden, da vi er vilde med alle kæledyr og gerne vil tilbyde vores målgruppe i Danmark muligheden for at forevige deres bedste venner.

Vi har alle i teamet bag FurryPoster prøvet at miste et kæledyr, så vi ved, hvor hjerteskærende det er. Vi tænkte alle sammen, at vi ville ønske, at vi havde haft muligheden for at forevige minderne om vores kæledyr og samtidig på en stilren måde, der passer ind i vores hjem. Dette syntes vi, var noget, der manglede i Danmark.

Ofte er billeder af ens kæledyr noget man har gemt i kamerarullen på mobilen og derfor desværre sjældent ser på. Vi har derfor specialiseret os i at lave moderne og stilede plakater, der er med til at forevige din bedste ven, netop som du gerne vil have ham/hende til at fremstå

Unikke minder

At disse plakater ofte repræsenterer meget specifikke minder omkring ens kæledyr, tager vi meget alvorligt hos FurryPoster. Tilfredse kunder er det vi går allermest op i – også selvom vi nogle gange taber penge på den enkelte kunde. Vi garanterer derfor, at vores kunder bliver tilfredse med designet af deres kæledyr.

Dette gør vi ved at tilbyde gratis revisioner på deres plakatdesign – altså giver vores kunder muligheden for at ændre/tilføje/afprøve ting, de synes mangler eller skal fjernes på deres plakat – og det fortsætter vi med indtil vores kunde er 100% tilfreds med designet på sin plakat. Det er trods alt kunden, der kender de unikke ting ved sit kæledyr bedst, og det vil vi være sikre på at fange i vores plakater.

Vores produkter

Specialdesignede plakater

Som beskrevet ovenfor, så laver FurryPoster specialdesignede plakater af kæledyr, som passer ind i ethvert hjem. Plakaterne er som udgangspunkt standardiseret ift. valg af farver og opsætning.

Forskellige baggrundsfarver

Vi tilbyder lige nu 4 forskellige baggrundsfarver: Charcoal Grey, Off White, Dusty Pink og Artichoke Green. Derudover er opsætningen – dvs. størrelse og placering af navn og kæledyr – også standardiseret. Plakaterne tilbydes i størrelserne 18×24, 30×40 (mest populær) samt 50×70.

Kundetilfredshed

Men som sagt ovenfor, så går vi utroligt meget op i kundetilfredshed, som vores anmeldelser også vidner om. Man er som kunde derfor helt fri til selv at bestemme farver og komposition af billedet. Vi har flere gange haft kunder, der fx hellere vil have en lidt mørkere pink som baggrundsfarve, forstørre deres kæledyr eller ændre på placeringen af navn. Hos FurryPoster gør vi alt, for at designet er 100%, som vores kunder vil have det.

Kæledyrsplakater med citater

Udover at tilbyde specialdesignede kæledyrsplakater, så tilbyder vi også lige nu plakater med kæledyrscitater – det er både hundecitater, kattecitater og hestecitater. Plakaterne er designet til at være det perfekte supplement til vores kunders specialdesignede kæledyrsplakater, men kan selvfølgelig også købes (og skinne i dit hjem) uden at have købt en kæledyrsplakat i forvejen. Ligesom med vores kæledyrsplakater, kan vores kunder også selv bestemme designet, og vi kan sågar også lave plakater med citater, der ikke er på vores hjemmeside.

Selvom kæledyrsplakaterne og plakaterne med kæledyrscitater lige nu er de eneste to produkter på vores hjemmeside, leder vi hele tiden efter flere gode idéer til vores sortiment – det kunne fx være kaffekopper med folks kæledyr på.

“Vi har alle i teamet bag FurryPoster prøvet at miste et kæledyr, så vi ved, hvor hjerteskærende det er. Vi tænkte alle sammen, at vi ville ønske, at vi havde haft muligheden for at forevige minderne 


Se FurryPosters udvalg her

Specialdesignet kæledyrsplakat med 1 kæledyr


Specialdesignet kæledyrsplakat med 2 kæledyr.


Specialdesignet kæledyrsplakat med 3 kæledyr


Kæledyrsplakat med citater


Skriv et svar

Cookie-indstillinger