Velkommen til Doksie!

Måske er i faldet over nogle produkter fra Doskie inde på Petguide.dk, og undret jer over, hvem er den nye forhandler af hundeprodukter? Det er en nyopstartet dansk webshop, og vi har i samme forbindelse taget en snak med Nissan Pedige fra Doksie, om hvem de egentlig er, hvor ideen kom fra og hvad planen er.

Læs med her og lær dem bedre at kende.

“Deraf kom idéen om produktet, der både skulle kunne give hunden den samme mængde mad op til flere gange om dagen og på det samme tidspunkt, hver eneste dag” 

Hvem er Doksie?

Doksie er en dansk webshop, som sælger innovative kvalitetsprodukter til din hund. Vi går op i at gøre dagligdagen nemmere for hundeejere, men på en måde hvor hunden er i centrum.

Hvor kom ideen til Doksie fra?

Idéen til at opstarte Doksie, opstod på baggrund af hunden Oskar, der skal have mad 3 gange om dagen. Da Jonas, ejeren af Oskar, fik et nyt arbejde, betød det at Oskar ikke længere kunne få mad de antal gange om dagen, som den skulle.

Han havde hørt om en foderdispenser fra sin tyske kammerat, der gjorde det muligt at fodre sin hund på det samme tidspunkt, hver dag, men det var dog ikke til at få fat på i Danmark. Deraf kom idéen om produktet, der både skulle kunne give hunden den samme mængde mad op til flere gange om dagen og på det samme tidspunkt, hver eneste dag.

Dette ville være med til at give en god stabilitet og forudsigelighed, for både ejeren og hunden. Dette var springbrættet til Doksie, som nu både sælger automatiske foderdispensere, vandflasker og senge til hunde.

Hvordan ser fremtiden ud?

Vi udvider løbende vores produktsortiment med nye spændende og innovative produkter, der har til formål at gøre det nemmere for den almindelige danske hundeejer.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger