Bedste pote- og pelspleje til hund

Pote- og pelspleje til hunde er en ting, der er meget forskelligt fra hund til hund, ift. hvor meget tid der skal bruges på det. Nogle hunde er minimum og klare det meste selv modsat andre racer, hvor det er nødvendigt at bruge flere timer ugentligt på f.eks. at børste pelsen. Nogle hunde skal også vaskes oftere, hvor andre har en pels, der ikke har samme behov. Det er altså forskelligt fra hund til hund – men du kender din hund bedst og du ved, hvad den har behov for. Har din hund brug for nogle former for pote- og pelspleje, så har vi gjort det nemt for dig lige her. Vi har fundet de bedste produkter inden for hver kategori. Måden vi har anmeldt produkterne på, er baseret på online anmeldelser, hundeejere der har brugt produkterne og så selvfølgelig vores egen personlige præferencer og hvad vi bruger derhjemme. 

Bedste negleklippere til hund

De fleste hundeejere vil komme til at klippe deres hunds negle – før eller siden. Det er de færreste hunde, der helt automatisk sliber dem langt nok ned, når de er ude. Så negleklipper skal der til! Vi har lavet en liste til jer her.

Vores top valg: Buster neglesaks

Bedste hundetrimmer

Har du valgt selv at klippe din hund? Så skal der en ordentligt hundetrimmer til, så både du og din hund får en god oplevelse ud af det. Vi har anmeldt nogle af de bedste hundetrimmer på markedet, som kan holde strøm, er både med og uden ledning og som er støjsvage.

Vores top valg: Moser Max45 Pro Model 1245

Bedste børste til hund

Den perfekte børste til hund? Yup, det kan være ret svært at finde rundt ud, for hvad er godt til en lang pels? En krøllet? En ru? Vi hjælper dig på vej til den rette børste!

Vores top valg: Biogance Ergolance Børste

Bedste Potevoks til hund

Potevoks er et must-have til de tider på året, hvor der falder sne og vejene er fyldt med salt. Men selvom det er en vinter ting, så kan det også være brugbart om sommeren, hvis varmen har gjort fliser og asfalten varm. Potevoks er generelt – året rundt – godt til skadede eller tørrede poter, som har brug for lidt ekstra kærlighed

Vores top valg: KW Potevoks

Bedste trimmekniv til hund

På de pelse der ikke er egnet til at blive klippet, så er det sommetider en trimmekniv, du skal have fat på i stedet. En trimmekniv hjælper med at fjerne døde hår – helt nede fra roden altså. Modsat en hundeklipper som blot gør håret kortere. i vores artikel har vi selvfølgelig fundet de bedste trimmeknive, som både er behagelige for dig og din hund.

Vores top valg: KW Trimmekniv

Bedste hundeshampoo

Når tiden er kommet til den helt store omgang, hvad end i har været en tur i skoven og blevet mudret til, det er dagen inden en hundeudstilling eller en tredje grund, så skal der en god hundeshampoo til, som er tilpasset din hunds pels. I vores anmeldelse af hundeshampooer har vi fundet en håndfuld, som passer til ethvert behov.

Vores top valg: B&B Hundeshampoo