Bedste pote- og pelspleje til hund

Pote- og pelspleje til hunde er en ting, der er meget forskelligt fra hund til hund, ift. hvor meget tid der skal bruges på det. Nogle hunde er minimum og klare det meste selv modsat andre racer, hvor det er nødvendigt at bruge flere timer ugentligt på f.eks. at børste pelsen. Nogle hunde skal også vaskes oftere, hvor andre har en pels, der ikke har samme behov. Det er altså forskelligt fra hund til hund – men du kender din hund bedst og du ved, hvad den har behov for. Har din hund brug for nogle former for pote- og pelspleje, så har vi gjort det nemt for dig lige her. Vi har fundet de bedste produkter inden for hver kategori. Måden vi har anmeldt produkterne på, er baseret på online anmeldelser, hundeejere der har brugt produkterne og så selvfølgelig vores egen personlige præferencer og hvad vi bruger derhjemme. 

Negleklipper til hund

De fleste hundeejere vil komme til at klippe deres hunds negle – før eller siden. Det er de færreste hunde, der helt automatisk sliber dem langt nok ned, når de er ude. Men det er klart – det varierer, alt efter hvilket underlag din hund går på i løbet af dagen. Men men men, frygt ej. Det er forholdsvist nemt at klippe din hunds negle og vi har fundet det helt rette udstyr, så det er endnu nemmere, samt givet en forklaring på, hvordan du klipper dem.

Hundetrimmer bedst i test

Har du valgt selv at klippe din hund? Så skal der en ordentligt hundetrimmer til, så både du og din hund får en god oplevelse ud af det. Vi har anmeldt nogle af de bedste hundetrimmer på markedet, som kan holde strøm, er både med og uden ledning og som er støjsvage. Udover det, finder du os en video til, hvordan du bedst klipper din hund og råd til andet, du bør være opmærksom på i forhold til f.eks. skæret på din hundeklipper og pelstypen på din hund.

Børste til hund 

Som nævnt i vores intro, er det meget forskelligt fra pels til pels, hvor meget tid der skal bruges på det. De fleste har undersøgt det, inden de fik deres hund og ved derfor præcist, hvad de skal have fat i. Vi har også i vores artikel om børster til hund, delt det op, så du kan se hvad slags børster, der er bedst til hvad og dermed vælge ud fra det – så du får en børste, der hjælper din hund til en smuk pels. En sund pels = en gladere hund.

Potevoks til hund

Potevoks er et must-have til de tider på året, hvor der falder sne og vejene er fyldt med salt. Men selvom det er en vinter ting, så kan det også være brugbart om sommeren, hvis varmen har gjort fliser og asfalten varm. Potevoks er generelt – året rundt – godt til skadede eller tørrede poter, som har brug for lidt ekstra kærlighed. Vi har derfor fundet en håndfuld potevoks, der både kan smøres, sprayes, tages med på ferie, med naturlige ingredienser og meget mere, så du kan finde den, du allerhelst ønsker dig.

Trimmekniv til hund

På de pelse der ikke er egnet til at blive klippet, så er det sommetider en trimmekniv, du skal have fat på i stedet. En trimmekniv hjælper med at fjerne døde hår – helt nede fra roden altså. Modsat en hundeklipper som blot gør håret kortere. i vores artikel og anmeldelse af trimmeknive, kommer vi ind på, hvordan du gør og så har vi selvfølgelig fundet de bedste trimmeknive, som er behagelig for dig at holde ved og derfor også giver din hund en behageligere oplevelse med det.

Hundeshampoo

Når tiden er kommet til den helt store omgang, hvad end i har været en tur i skoven og blevet mudret til, det er dagen inden en hundeudstilling eller en tredje grund, så skal der en god hundeshampoo til, som er tilpasset din hunds pels. I vores anmeldelse af hundeshampooer har vi fundet en håndfuld, som passer til ethvert behov. Nogle er økologiske, nogle er egnet til hunde med enten lys eller mørk pels, til hunde med kløe og meget mere. Der er altså en hundeshampoo til ethvert behov og de er valgt ud fra de mærker og ingredienser, så du trygt kan vaske din hund i det.