Bedste hundetransport – 2022

Opdateret den 27/06/2022

Leder du efter noget inden for hundetransport, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi har anmeldt og fundet det bedste inden for bl.a. transportkasser til hunde, hundebure, hundeseler, klapvogne – ja, stort set det meste, så det er nemt for dig, når du skal ud at finde det perfekte match til jer. Måden vi har udvalgt favoritterne på, er ved at læse online anmeldelse, forhøre os ved forskellige hundeejere og selvfølgelig vores egen personlige præferencer. Så læn dig tilbage og find den artikel du søger og læs vores anmeldelser af dem. 

Bedste hundebur

De bedste hundebure? Stop med at lede! Vi har samlet dem alle her til dig. Vi ved, at der kan være forskellige grunde for, hvorfor du har brug for et og vi har derfor sørget for et til enhver anledning.

Vores top valg: Savic Dog Cottage

Bedste Hundebur til bilen

Skal sikkerheden være i top, når I er på farten? Så kan et hundebur til bilen være den helt perfekte løsning. Find dit hundebur, som passer til netop jeres bil og behov – i nedenstående artikel.

Vores top valg: 4Pets Pro 3

Bedste rampe til hund

Vil du gerne spare på din hunds led, hver gang den skal i bilen? Det forstår vi godt, for det kan faktisk være rigtig hårdt for den. Vi har fundet de bedste hunderamper, så din hund let og elegant kan komme op i bilen, sofaen eller hvad du ellers ønsker.

Vores top valg: Teleskop hunderampe

Bedste transportkasse til hund

En transportkasse kan være en god ting at have til forskellige situationer. Det kan være ifm. en dyrlægetur, en køretur, med færgen eller en fjerde årsag. Vi har derfor fundet de bedste til dig lige her.

Vores top valg: Skudo Transportkasse

Bedste cykelkurv til hunde

Tag din bedste ven med ud og opleve verdenen fra første parket af! Ja, på din cykel. Så kan den få alle oplevelser med og samtidig være sammen med dig. Det er altså det hyggeligste at dele sådanne oplevelser med sin bedste ven.

Vores top valg: Trixie Cykelkurv

Bedste Rygsæk til hunde

Elsker du at gå og vil du bare gerne have din bedste ven med ud at opleve verden sammen med dig? Det forstår vi altså godt. Det er den bedste måde at opleve verdenen sammen og skabe flere minder – og kan din hund ikke gå langt? Så har du her dit svar!

Vores top valg: Kurgo Transporttaske

Bedste hundesele til bil

Er pladsen ikke til et hundebur, men din hund er liiige frisk nok, når I er ude at køre? Så kan du bruge en hundesele til din hund. Så ved du, hvor din hund er under hele turen og du skal ikke bekymre dig, om den pludselig er på låret af dig.

Vores top valg: Clix Carsafe

Bedste hundeklapvogne

Ingen cykel og har du heller ikke lyst til at bære din hund flere kilometer? Forståeligt! Så er alternativet en hundeklapvogn, så din hund kan komme med dig over alt.

Vores top valg: Flamingo Hundeklapvogn

Bedste tasker til hunde

Er tasker til hund faktisk en ting? JA! I allerhøjeste grad. Det er en god måde at have din lille hund med dig og samtidig have alting samlet ét sted. Vi har fundet de bedste til dig, som kan bære forskellige antal kilo.

Vores top valg: Cloud 7 hundetaske

Bedste cykeltrailer til hund

Er dit primære transportmiddel en cykel og vil du gerne have din hund med sommetider? Så kan en cykeltrailer være den perfekte løsning for dig. Den sættes bag på cyklen, ligesom den klassiske cykeltrailer til børn, og så kan din hund, eller hunde, komme der i.

Vores top valg: Trixie Cykeltrailer

Bedste bæretaske til hund

Bæretasker til hunde er geniale! Skal i et sted hen, hvor der er mange mennesker og det kan være svært at holde styr på din lille bedste ven blandt alle menneskebenene, så er en bæretaske perfekt.

I vores artikel finder du nogle af vores favoritter, som ligner helt almindelig og moderne bæretasker, som din hund kan være i og samtidig er der plads til telefon, nøgler og pung – selvfølgelig.

Vores top valg: Annie Black Canvas Papir