Bedste hundetransport – 2021

Leder du efter noget inden for hundetransport, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi har anmeldt og fundet det bedste inden for bl.a. transportkasser til hunde, hundebure, hundeseler, klapvogne – ja, stort set det meste, så det er nemt for dig, når du skal ud at finde det perfekte match til jer. Måden vi har udvalgt favoritterne på, er ved at læse online anmeldelse, forhøre os ved forskellige hundeejere og selvfølgelig vores egen personlige præferencer. Så læn dig tilbage og find den artikel du søger og læs vores anmeldelser af dem. 

Hundebur Bedst i Test – 2021

Leder du efter det bedste hundebur, så finder du det her. Mange hunde, det gælder selvfølgelig ikke alle, kan godt lide at være i et hundebur, når de f.eks. er alene hjemme eller skal sove om aftenen. Det skyldes deres beskytter-gen, som gør, at de føler, de skal beskytte os og det omkring dem. Jo større et område de har, jo mere føler de, at de skal beskytte. I visse tilfælde kan det stresse dem. Der findes selvfølgelig også andre grunde til at få sig et hundebur. Vi har fundet hundebure i forskellige størrelser og materialer, så din hund kan føle sig tilpas derinde.

Hundebur til bilen

Foretrækker du, at din hund er i et hundebur i bilen, når I er på vejen? Så er du helt sikker på udkig efter det bedste af det bedste. Vi har fundet nogle af de bedst anmeldte online, som er af mærker, der ligger i toppen, når det kommer til kvalitet og sikkerhed. Desuden findes der mange typer af hundebur til bilen og vi er selvfølgelig klar over, at det ikke er alle, der har den største bil, hvor der er plads til et stort VarioCage. Så vi har sørget for forskellige typer af hundebur, som kan passe ind i netop din bil. Så hop ind og find dit match samt læs vores guide til, hvordan du finder det bedste til netop din bil.

Rampe til hund

Leder du efter en rampe til hund, som kan gøre turen ind i bilen nemmere for alle parter? Så er det lige her, du finder det. Vi har fundet ramper, der kan passe ind i de fleste biler eller stuer, så din hund slipper for hoppet – både op og ned. Måske din hund har ledproblemer og derfor ikke må eller kan hoppe? For andre handler det også om at forebygge mulige fremtidige skader. Så læs med her og se, hvilke vi har fundet anbefalelsesværdige.

Bedste transportkasse til hund

Til trods for at en transportkasse under kørsel ikke er en lov herhjemme, så kan det være en god ide alligevel. Det kan også være, at I skal på jeres første flyvetur sammen og der er transportkasser en nødvendighed. Ligegyldigt grunden for at du skal have en transportkasse, så har vi fundet lidt forskelligt til dig, så det både passer forskellige størrelser og f.eks. IATA godkendte. Så find dit perfekte match i denne artikel! Vi har set efter størrelsen, materialet, hvor let den er at transporte, ventilation og certificeringer, så der burde vær et match til dig, så I kan komme nemt og sikkert fra A til B.

Cykelkurv til hund

Er jeres foretrukne transport cyklen? Og er du ejer af en lille race? Så kan det være, at en cykelkurv til hund er lige noget for dig. Forestil dig, at du kan få din lille bedste ven med alle vegne, opleve lidt mere af Danmark sammen og bare få lidt frisk luft på de smukke dage, Danmark byder sommetider. Vi kender det fra os selv – vi vil så gerne have vores hunde med så ofte som muligt. Så elsker du at cykle, så find den perfekte cykelkurv. Vi har fundet nogle smukke kurve til din hund, som enten kan sidde foran eller bagpå – alt efter hvad du foretrækker. Alle kurvene er selvfølgelig med snor og top for højest mulige sikkerhed, når I er på farten.

Rygsæk til hund

Er du også træt af følelsen af, at din hund sidder derhjemme selv, mens du oplever Danmark med egne øjne? Men du ved også godt, at din bedste ven derhjemme ikke kan gå 10-20 km i streg. En rygsæk til din hund er ideel til sådanne scenarier. Du kan nu få din bedste ven med i rygsækken, mens I er afsted – og der er samtidig plads til, at du kan have vand og snacks med til jer begge. Desuden har vi fundet rygsække, der kan justeres flere steder, så de sidder behageligt på dig under hele turen. Vi guider dig også på vej til, hvilken størrelse du skal vælge, samt hvad du bør være obs på, når du skal vælge den perfekte rygsæk.

Hundesele til bil 

Er din hund lige livlig nok i bilen, når I er ude? Så er en hundesele til bilen ideel. Den klikkes fast i selen på din hund og i sikkerhedselen i bil. På den måde sørger du for, at din hund ikke går rundt bagved eller pludselig er på vej om på forsædet til dig. En urolig hund der ikke er spændt fast, kan skabe uopmærksomhed hos dig bag rattet – og i værste tilfælde kan det føre til et uheld. Så få fat i den hundesele og gør køreturen mere sikker for jer begge.

Hundeklapvogn

En hundeklapvogn er ideel til dig, der elsker at gå ture året rundt og som rigtig gerne vil have din bedste ven med. Men det er klart – ikke alle hunde kan gå flere kilometer i streg. Er det scenariet, så er en hundeklapvogn perfekt til dig. Om vinteren kan der pakkes et tæppe med og om sommeren kan klappen slås ned, så solen ikke gør din hund får varm. Den er altså ideel til året rundt og i artiklen om hundeklapvogne har vi sørget for, at der er hundeklapvogne til forskellige størrelser, så du både kan have små og mellemstore racer med, alt efter hvad du har derhjemme.

Tasker til hund

Tasker til hunde er perfekt til dig, som elsker at være ude i det fri, hos venner og familie eller andre steder. Men nogle steder er det bare nemmest, hvis din hund er i en taske og ikke i en snor og går selv. Her er en taske til hund perfekt. Det er som en almindelig taske til skulder eller ryg – men hvor der er plads til din hund. Sommetider i offentlig transport, butikker eller i flyver – så er det oftest enten et krav eller en anbefaling, at du har din hund i en taske eller under armen, så der er styr på, hvor den er. Find din næste taske til hund her.

Cykeltrailer til hund

Er dit primære transportmiddel en cykel og vil du gerne have din hund med sommetider? Så kan en cykeltrailer være den perfekte løsning for dig. Den sættes bag på cyklen, ligesom den klassiske cykeltrailer til børn, og så kan din hund, eller hunde, komme der i. Den er desuden sikret, så din hund selvfølgelig har en snor i, mens i cykler og så er der også et topnet, som kan trækkes over – og som stadig sikrer god ventilation, så din hund ikke kan springe ud. Hop ind og find en cykeltrailer med rette vægt til din bedste ven.

Bæretaske til hund

Bæretasker til hunde er geniale! Skal i et sted hen, hvor der er mange mennesker og det kan være svært at holde styr på din lille bedste ven blandt alle menneskebenene, så er en bæretaske perfekt. I vores artikel finder du nogle af vores favoritter, som ligner helt almindelig og moderne bæretasker, som din hund kan være i og samtidig er der plads til telefon, nøgler og pung – selvfølgelig. Udover det, er der også sørget for, at der er bæretasker til forskellige størrelser, så din hund kan være tilpas, mens I er på tur sammen.